Süper Lig'i Şampiyon Tamamlayan Ve Gelecek Sezon Şampiyonlar Ligi'nde Mücadele Edecek Olan Beşiktaş, Trabzonspor'un Genç Yıldızı Yusuf Yazıcı İçin Resmi Teklif Yapmaya Hazırlanıyor..

Karadeniz Ekibiyle İyi İlişkileri Bulunan İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin Bu Transferde Bizzat Rol Alacağı Belirlendi. Yusuf Yazıcı'ya Karşılık Para Ve Oyuncu Vermeyi Planlayan Beşiktaş; Gökhan İnler, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek, Veli Kavlak Ve Aras Özbiliz Gibi İsimleri Takasta Kullanmak İstiyor.

Beşiktaş'ın, Trabzonspor Alt Yapısından Yetişen Ve Sezonun İkinci Yarısında Oynadığı Futbolla A Milli Takım'a Kadar Yükselen Yusuf Yazıcı'yı Kadrosuna Katmanın Hesaplarını Yaptığı Belirlendi. Jose Sosa Ayrıldıktan Sonra 10 Numaraya Dayalı Bir Oyun Düzeni Kuramayan Siyah-Beyazlıların, 20 Yaşındaki Yetenekli Futbolcu İçin Karadeniz Ekibinin Kapısını Çalmaya Hazırlandığı Ortaya Çıktı.

Trabzonspor Camiası İle İyi İlişkileri Bulunan İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin, Yusuf Yazıcı Transferinde Bizzat Rol Alacağı Öğrenildi. Bu Transferde Karadeniz Ekibine Para Artı Oyuncu Vermeyi Planlayan Siyah-Beyazlılar; Gökhan İnler, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek, Veli Kavlak Ve Aras Özbiliz Gibi İsimleri Takasta Kullanmak İstiyor.

Tamamen Takas Yoluyla Veya Bir Miktar Para Ve 1 Ya Da 2 Oyuncu Vererek Bu Transferi Bitirmeyi Hedefleyen Siyah-Beyazlılar, Trabzonspor Yönetimi'nin İzni Olmadan Yusuf Yazıcı İle Görüşmeyecek. Sözleşmeli Futbolcuların Önce Kulüpleriyle Görüşerek Yol Haritası Çizen Beşiktaş, Olumlu Yanıt Gelmesi Halinde Yusuf Yazıcı İle Masaya Oturacak. Bu Transferin Önce Bonservis Kısmını Çözmek İsteyen Siyah-Beyazlı Yönetim Adına Görüşmeleri Yürütecek Olan Ahmet Nur Çebi'nin Kısa Bir Süre Önce Trabzon'a Gittiği Ortaya Çıktı. Teknik Direktör Şenol Güneş'in İse Bu Transferin İçerisinde Gözükmek İstemediği Öğrenilirken, Trabzonspor Camiasının Bir Üyesi Olduğu İçin Konuyu Tamamen Yönetime Bıraktığı Aktarıldı.

31 Maçta 8 Gol, 13 Asist

Yusuf Yazıcı, Trabzonspor Formasıyla Toplam 31 Resmi Maçta Forma Giydi. 20 Yaşındaki Futbolcu, 2015-16'da 9 Maçta Sahaya Çıktı, 2 Gol Ve 3 Asiste İmza Attı. Yusuf Geride Kalan Sezonda İse 22 Karşılaşmada 6 Gol Ve 10 Asist Kaydetti. Trabzonspor'la 2022'ye Kadar Sözleşme Yenileyen Genç Yıldızın Son 2 Yıldaki Toplam İstatistiği 31 Maç, 8 Gol Ve 13 Asist Olarak Gerçekleşti.

123456---kopya-933.pngyesyeni-logo-final-20170611182216.pngMilliyet

 

 

Editör: TE Bilisim