Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finalinde Tatil Edilen Ve Kaldığı Yerden Oynanması Kararı Alınan Fenerbahçe Maçına Çıkmayacağını Açıkladı..

Beşiktaş'tan Yapılan Açıklama Şu Şekilde:

"Futbol Ailesinin Aklı Selim Davranması Adına Büyük Fedakârlıklar Yapan, Her Zaman İyiyi Ve Güzeli Öne Çıkarmaya Çalışan, Futbolun Evrensel İlkesi 'Fair Play' (Adil Oyun) İle Hareket Eden, Her Zaman Futbolun Pozitif Yanlarını Öne Çıkarmaya Çalışan, Bu Konuda Tüm Dünyadan Alkış Alan, Takdir Toplayan Ve En Önemlisi Her Şeyin Hukuk Çerçevesi İçinde Yönetildiği İnancına Sahip Olan Kulübümüz, Dün Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Tarafından Verilen Kararı Büyük Şaşkınlık, Üzüntü Ve Esefle Öğrenmiş Bulunmaktadır.

Her Zaman Emeği, Saygıyı Ve Alın Terini İfade Eden 115 Yıllık Tarihimiz İle Beşiktaşlılık Duruşu Sergileyerek Camiamızın İleri Gelenleriyle Divan Kurulu İstişare Toplantısıyla Görüş Alışverişi Yaptıktan Sonra Gerçekleştirdiğimiz Yönetim Kurulu Toplantısı İle, Hukuka Aykırı Alınan Bu Karara Tepkimizi Göstermek Adına Sahip Olduğumuz Tek Çözümü Ortaya Koyarak, 3 Mayıs 2018 Perşembe Günü Oynanması Kararlaştırılan Maça Çıkmama Kararı Aldığımızı Bildirmek İsteriz.

Bu Kararımızın Büyük Beşiktaş Taraftarının Da Sesini Duyurması Adına En Vakur Duruş Olacağına İnancımız Sonsuzdur.

115 Yıldır Hep Sahada Olduk, Hep Sahada Kazandık, Berabere Kaldık Ya Da Kaybettik. Masada Kaybeden Olmayı Kabul Etmemek İçin 3 Mayıs 2018 Perşembe Günü Sahada Olmayacağız.

Beşiktaş Ailesi Olarak Futbolun Güzelliklerini Yaşamaya Ve Yaşatmaya Devam Ederken Taraftarımızdan Beklentimiz Her Zamanki Gibi Sağduyulu Ve Duyarlı Davranarak Beşiktaş’ımıza Hiçbir Faydası Olmayan Bu Gerilimin Devam Etmesine İzin Vermemesi, Takımımızın Arka Arkaya Üçüncü Şampiyonluğuna İnanması Ve Takımımızı Destekleyip, Kenetlenmesidir.

Kamuoyuna Saygılarımızla"

670-472.gif123456---kopya-20180426205513.png

Editör: TE Bilisim