Birleştirilmiş Sınıflı Köy Okullarına Yardım Kampanyası Devam Ediyor.

IMG_6320Konu Hakkında Yardım Alan Kaleönü Murat Köse İlkokulu Ve Ortaokulu Müdürü Emin KELEŞ Şu Bilgileri Verdi.

Kaleönü Murat Köse İlkokulu Ve Ortaokulu 16 Personel İle İlkokulda 22 Ortaokulda 33 Toplamda 55 Öğrencisi İle Kaleönü Köyünde Eğitim Öğretim Faaliyetlerini Devamlılıkla Sürdürmektedir. Yıldız Kızlar Voleybolda İlçe Birincisi Ve İl 2.Si Olan Okulumuz Hem Sosyal Hem De Kültürel Faaliyetlerde Aktif Rol Oynamaktadır. Öğrencilerimizin Ortaöğretim Kurumlarına Yerleşme Oranında %85 Başarı Göstermektedir.

IMG_6317Kurumumuz Da Laboratuar Kütüphane Bilgisayar Sınıfı Anasınıfı Yemekhane Ve Çok Amaçlı Birde Salon Bulunmaktadır. Beden Eğitiminde Ayrı Soyunma Odaları İle Bahçede Voleybol Ve Basketbol Alanları Bulunmaktadır. İlkokul İle Anasınıfı Öğrencilerinin Sıklıkla Kullandıkları Birde Oyun Parkımız Bulunmaktadır.

Okul Olarak Her Türlü İmkâna Sahip Olan Kurumumuz Öğrencilerin Başarısına Katkı Sağlayacak Her İmkânı Da Değerlendirmektedir.

Okulumuza Yardım Da Bulunan : “KÖY OKULLARI YARDIM KAMPANYASI” Kapsamında Ülkemizin Güzide Kurumlarına Yardım Elini Uzatan Beşiktaş “ÇARŞI” Gurubunun Emeği Büyüktür.. Bu Yardım Kampanyası 31.10.2013 Tarihinde Okul Müdürü Emin KELEŞ’i Arayan Bir Telefonla Başlayan Bu Yardım Eli 23.01.2014 Tarihinde Neticelenmiştir. Kurumumuzda Öğrenim Gören 60 Öğrenciye Yönelik Gerçekleştirilen Yardımda Mont, Bot, Kırtasiye, Top, Defter, Kitap Ve Birde Beşiktaş Forma Ve Atkısı İle Bere Ve Eldiven Bulunmaktadır.

pl

lksBu Yardımları Öğrencilerimize Dağıtımda Bulunma Zamanını 2.Dönem Başı Yapmayı Ve Katkıda Bulunanları Aramızda Görmeyi Çok Arzu Etmekteyiz. Bütün Bu Yaptıklarımızın Amacı Eğitimde Bir Adım Daha İleri Gitmek  Ve Öğrencilerimize Her Gün Yeni Bir Bilgi Ve Deneyim Yaşatmaktır.

Yani “İŞİMİZDE GÜCÜMÜZDE EĞİTİMDİR.” 

Editör: TE Bilisim