ORHAN BABA’DA BENİ BÖYLE SEV HAYRANI ÇIKTI

Pazartesi Akşamları TRT 1 Ekranında Milyonların Sevgilisi Haline Gelen Ve Yılın Dizisi Olarak Birçok Ödül Alan Beni Böyle Sev’in Hayranları Arasına Orhan Gencebay Da Katıldı

Orhan Gencebay’ın Milyonlar Satan “Beni Böyle Sev” Şarkısından İsim Babalığını Yaptığı Ve Jeneriğini Süslediği Dizinin Sürekli Takipçisi Olduğunu Söyleyen Gencebay “Yakında Bu Dizinin Hayranlarına Sürprizim Var” Dedi.

Geçtiğimiz Akşam Yapılan Moon Life Dergisi Ödül Töreninde “Yılın En İyi Gençlik Dizisi” Ödülünü Alan Beni Böyle Sev’e Ödülü Orhan Gencebay Sundu.

Yapımcı Çağrı Ve Başak Bingüller, Oyuncular Alper Saldıran Ve Zeynep Çamcı’nın Ödül Almak İçin Sahneye Davet Edilmesinden Sonra Ödülü Sunmak Üzere Orhan Gencebay’ın Sahneye Davet Edilmesiyle Büyük Bir Heyecan Yaşandı.

Ayrıca Gecenin Diğer Sürprizi Rahmetli Osman Yağmurdereli’nin Anılmasıydı. Bu Sırada Duygulu Anlar Yaşandı.

Yapımcıları Ve Oyuncuları Tek Tek Tebrik Eden Orhan Gencebay “Dizinin İlk Tanıtım Fragmanından İtibaren Her Pazartesi Akşamı Sevim Hanımla Birlikte Sıkı Takipçisi Olduk. Bugün Onları Ödüllendirmek Bana Nasip Olduğu İçin Çok Mutlu Oldum. Yakında Bu Dizinin Oyuncularına Ve Hayranlarına Bir Sürprizim Olacak. Sete Hanımla Birlikte Bir Baskın Yapmayı Gitmişken De Bir Bölümde Konuk Olmayı Planlıyoruz Dedi.

BENİ BÖYLE SEV

60. BÖLÜM ÖZET

Yapım            :BSK YAPIM (Çağrı Bingüller – Başak Bingüller),Yönetmen: Cem Tabak, Senaryo: Hakan Haksun, Yayın Kanalı: TRT 1,Yayın Günü: 19.05.2014,Yayın Saati: 19.50

Oyuncular: Alper Saldıran (Ömer) – Zeynep Çamcı (Ayşem) – Erdem Akakçe (Haluk),Bala Atabek (Fahriye) - Yusuf Akgün (Furkan) – Umut Kurt (Mazhar),Burcu Biricik (Seda) - Selen Uçer (Eda) – Burcu Altın (Reyhan),Fatih Koyunoğlu (İlyas) – Meral Asiltürk (Safiye) – Cem Avnayım (Burak)Ve Altan Gördüm (Reha)-Lale Mansur (Nadide)-Güven Kıraç (Nail)

Ömer’in Gündüz Okula Gidip Sonra Gece Yarılarına Kadar Çalışması Ayşem’i Kuşkulandırmıştır. Ömer’in Evden Kaçmak İçin İşleri Bahane Ettiğini Düşünür.

Şirketi Felakete Sürükleyen Burak, Kötü Gidişatı Reha’dan Saklamak İçin Elinden Geleni Yapar. Özellikle Reha’nın Dikkatini Eda’nın Nikâhına Çekerek İşler Hakkında Konuşulmasına Engel Olur. Laf Olsun Diye Ortaya Attığı Bir Fikir Reha’nın Hoşuna Gider; Eda’nın Evlenmesini Engellemek İçin Bu Fikri Uygulamaya Karar Verir…

Herkes Taner’in Ortadan Kaybolduğunu Düşünürken, Taner Sürprizlerle Geri Döner. Furkan Ve Seda Herkesten Gizli Evlenmekte Kararlıdır.

Mazhar’ın Adeta Kölesi Olan Reyhan’ın Kantin Mesaisi Devam Eder. Aslı’nın Kim Olduğunu Nihayet Öğrenen Reyhan Bozulur. Öte Yandan Mazhar, Ehliyet Sınavına Girmeden Önce Reyhan’ın Belgelerini Kontrol Ederken Şok Edici Bir Bilgiye Ulaşır…

Yeni Planını Uygulamaya Başlayan Reha Pişman Olduğuna Eda’yı İnandırmayı Başarır. Ömer, Ayşem, Nail Ve Reha Büyük Bir Hesaplaşmanın Tarafları Olurlar.

60.blm resim

60resim

60resimm

60resimmmm

60ressim

IMG_0391

IMG_0397

IMG_0406

Editör: TE Bilisim