TRT1 Ekranlarının Fenomen Dizisi Beni Böyle Sev’de Yıldızlar Geçidi Devam Ediyor. Geçtiğimiz Haftalarda Cengiz Kurtoğlu’nun Konuk Oyuncu Olarak Yer Aldığı Diziye Bu Haftada Müziğin Güçlü Sesi Zara Konuk Oluyor.

IMG_1531

IMG_1535

IMG_1620

IMG_2327

IMG_6491

IMG_6501

IMG_6582Hafta İçinde Gerçekleşen Çekimlerde Beni Böyle Sev Oyuncuları İle Kamera Karşısına Geçen Zara Oldukça Heyecanlıydı.

Çekimler Öncesinde Oyuncularla Ve Teknik Ekiple Sohbet Eden Sanatçı “Dizinin İlk Gününden İtibaren Sıkı Takipçisiyim, Bu Ekiple TRT İçin Hazırlanan Yılbaşı Çekimlerinde Bir Araya Gelmiştim, Orada Sağladığımız Sinerji, Ekipten Aldığım Elektrik Beni Çok Etkiledi. Bsk Yapımdan Konuk Oyuncu Olur Musunuz Teklifi Aldığımda Çok Heyecanlandım Ve Hemen Kabul Ettim” Dedi.

Çekim Aralarında Oyuncuların İsteklerini Kırmayarak Şarkılarda Seslendiren Zara, Sette Oldukça Keyifli Saatler Geçirdi.

3 Mart Pazartesi Akşamı Ekrana Gelecek Olan Yeni Bölümde Yer Alacak Sahneleriyle Oyunculuğu Ne Kadar Özlediğini Bir Kez Daha Seyirciyle Paylaşacak Olan Zara, Setten Ayrılırken Teknik Ekibe, Oyunculara Tek Tek Teşekkür Etti.

Beni Böyle Sev 49.Bölüm Özeti

Yapım:Bsk Yapım (Çağrı Bingüller – Başak Bingüller)Yönetmen:Cem Tabak Senaryo: Hakan Haksun,Yayın Kanalı: TRT 1,Yayın Günü: 03.03.2014,Yayın Saati:19.50

Oyuncular: Alper Saldıran (Ömer) – Zeynep Çamcı (Ayşem) – Erdem Akakçe (Haluk),Bala Atabek (Fahriye) - Yusuf Akgün (Furkan) – Umut Kurt (Mazhar),Burcu Biricik (Seda) - Selen Uçer (Eda) – Burcu Altın (Reyhan),Fatih Koyunoğlu (İlyas) – Meral Asiltürk (Safiye) – Cem Avnayım (Burak),Altan Gördüm (Reha)-Lale Mansur (Nadide)-Güven Kıraç (Nail)

Konuk Oyuncu   : Zara

Dostlarının Sıcak Karşılamasıyla Duygulanan Ayşem Ve Ömer’in Aklı Hastanede, Hala Yoğun Bakım Ünitesinde Hayata Tutunmaya Çalışan Bebeklerindedir.  Nadide Ve Reha, Ayşem Ve Ömer’in Hastane Çıkışı Onlarla Beraber Gelmemelerine Bozulurlar. Eda Tepki Gösterince Hemen Ağız Değiştirirler.

Furkan’ın Haber Vermeden Ortadan Kaybolmaya Başlaması Seda’nın Dikkatini Çeker. Konuyla İlgili Sorular Sormaya Başlayınca Furkan Bu İlginin Sebebini Sorar.

Mazhar Ve Reyhan’ı İyileştirmeye Kararlı Olan İlgin Bili, Yeni Bir Görevle Birbirinden Nefret Eden İkiliyi Birlikte Çalışmaya Mecbur Bırakır. Feridun’la İlgili Şüpheleri Artan Fahriye, Çerçevedeki Parayı Aldığını Seda’ya İtiraf Eder.

Köfteciye Gelen Sürpriz Misafir Zara Üzüntülü Aileye Bir Nebzede Olsa Neşe Getirir.

Ömer Ve Ayşem Bu Sıkıntılı Anlarında Teselliyi Birbirlerine Duydukları Aşkta Bulurlar. Ayşem Bebekten Ayrı Tek Bir Dakika Bile Geçirmek İstemez. Ancak Bebek İçin Güçlü Olması Dinlenmesi Gerektiğini De Bilir. Aslında Tüm Aile İçin Zor Bir Dönemdir. Ayşem’in Uyuduğu Bir Gece Ömer Uyuyamaz, Bebeği Görmeye Gider. Hastaneye Vardığında Uyuyamayanın Yalnızca Kendisi Olmadığını Görür…

Ertesi Gün Ayşem Ve Ömer Her Sabah Olduğu Gibi Erkenden Hastaneye Koşar. Ailenin Diğer Üyeleri De Gelir. Ayşem Eda İle Ayrılmasıyla İlgili Nail’le Konuşmaya Başlar Ancak Lafını Tamamlayamadan Doktorların Bebeğe Doğru Koştuğunu Görür, Kötü Bir Şey Olduğu Bellidir… http://www.youtube.com/watch?v=wpuzGJo_qVE http://www.youtube.com/watch?v=nc3GFver2-E&feature=youtu.be

Editör: TE Bilisim