TRT1 ekranlarının fenomen dizisi Beni Böyle Sev, Kıbrıslı hayranlarıyla buluşmak ve söyleşi yapmak için Kıbrıs’a tam kadro çıkartma yapıyor.

Girne Amerikan Üniversitesi’nin (GAÜ) 30’uncu akademik yılına girerken 2013-2014 bahar dönemi organizasyonları çerçevesinde Türkiye’nin fenomen dizilerinden “Beni Böyle Sev” yapılan ankette en çok oyu alarak birinci oldu.

Girne Amerikan Üniversitesinde yapılacak söyleşiye “Beni Böyle Sev” dizisinin başarılı ekibinden Alper Saldıran, Zeynep Çamcı ,Erdem Akakçe, Altan Gördüm, Burcu Biricik ve Burcu Altın katılacak.

Beni Böyle Sev ekibinin adaya geleceğini öğrenen dizi hayranları üniversite yönetimine söyleşiye katılmak istedikleri bildirince üniversite yönetimi de bu teklifi geri çevirmeyerek yapılacak organizasyona öğrencilerin yanı sıra vatandaşlarında katılmasını kararlaştırdı.

27 Şubat 2014 Perşembe günü saat 15.00’da Girne Amerikan Üniversitesi Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum’da gerçekleşecek söyleşi için yarın adaya gidecek oyuncu kadrosunu dizinin hayranları ve üniversite öğrencileri havaalanında birlikte karşılayacaklar.

Editör: TE Bilisim