Milyonları Ekran Başına Bağlayan Ve Pazartesi Akşamları Trt1 Ekranına Damgasını Vuran Beni Böyle Sev Dizinin Setinin Bu Hafta Sürpriz Konuları Vardı.

IMG_7868

IMG_7878

IMG_7891 - Kopya

IMG_7891

IMG_7894

IMG_7895Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Ve Beyoğlu Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği İle Çogep(Güvenli Hayat Ve Güvenli Gelecek İçin Çocuklar Ve Gençler Sosyal Koruma Destek Programı) Projesi Toplumda Ön Plana Çıkmış Rol Model Çalışması Kapsamında Beyoğlu İlçesinde Fındıklı Lisesinden 12 Öğrenci İle Beni Böyle Sev Dizi Seti Ziyaret Etti.

Bu Anlamlı Buluşmaya Set Ekibi Ve Oyuncu Kadrosu Eksiksiz Katılırken, Seti Ziyaret Eden Öğrenciler Hem Oyuncularla Hem De Teknik Ekiple Bol Bol Sohbet Edip Çekimlerle İlgili Merak Ettikleri Soruları Yönelttiler.

Gün Boyunca Beni Böyle Sev Setinde Misafir Olan, Oyuncularla Sohbet Eden Onlardan İmzalı Resim Alan Öğrencilere Set Ekibi De Bir Teşekkür Yemeği Vererek Gençleri Sette Ağırladılar.

Bsk Yapımdan Yapılan Açıklamada “Üniversite Ve Liselerin Davetlerini Değerlendirip Uygun Zamanlarda Sohbet Etkinliklerine Katılmaya Özen Gösteriyor. Bugün Setimizde Yaşanan Bu Tatlı Sürpriz Bizi Çok Duygulandırdı. Can Ve Mal Güvenliğimizi Emanet Ettiğimiz Polislerimizin Öncülüğünde Setimizi Ziyarete Gelen Öğrenci Kardeşlerimiz Bizi Başka Projeleri De Hayata Geçirmeye Yönlendirdi, Bundan Böyle Bizim Gitmeye İmkân Bulamadığımız Okullardan Öğrenci Kardeşlerimizi Sete Davet Ederek Oyuncularımızla Buluşturmaya Devam Edeceğiz” Dendi.

Beni Böyle Sev 50.Bölüm Özeti

Yapım:Bsk Yapım (Çağrı Bingüller – Başak Bingüller),Yönetmen : Cem Tabak,Senaryo: Hakan Haksun,Yayın Kanalı: Trt 1,Yayın Günü      : 10.03.2014,Yayın Saati: 19.50

Oyuncular: Alper Saldıran (Ömer) – Zeynep Çamcı (Ayşem) – Erdem Akakçe (Haluk),Bala Atabek (Fahriye) - Yusuf Akgün (Furkan) – Umut Kurt (Mazhar),Burcu Biricik (Seda) - Selen Uçer (Eda) – Burcu Altın (Reyhan),Fatih Koyunoğlu (İlyas) – Meral Asiltürk (Safiye) – Cem Avnayım (Burak) Ve Altan Gördüm (Reha)-Lale Mansur (Nadide)-Güven Kıraç (Nail)

Ayşem Sanki Bir Anda Hayata Dair Bütün Gerçekleri Görmeye Başlar. Meğer Bunca Zaman Babasına Ne Büyük Haksızlık Etmiştir! Hemen Eda Ve Nail’le Konuşmak İster Ancak Ömer Biraz Beklemesini, Her Şey Yoluna Girdiğinde Konuşmasını Önerir. Ayşem Ömer’e Hak Verir…

Nezih’in Hatıralarına Sahip Çıkamadığını Düşünerek Strese Giren Reyhan Tekrar Uykusunda Gezmeye Başlar. Fahriye Defalarca Özür Diler, Reyhan’ın Onu Affetmek İçin Tek Bir Şartı Vardır. Reyhan’ın Mazhar’la Yaptığı Fotoğraf Çalışması Üzücü Bir Gerçeğin Ortaya Çıkmasına Sebep Olur. Öte Yandan Umulmadık Yer Ve Zamanda Reyhan’la Mazhar’ın Yolları Nihayet Kesişmek Üzeredir.

Ayşem Ve Ömer, Her İki Ailenin Üyeleriyle Beraber Sabah Erkenden Hastaneye Gelirler. Doktorlar Bir Türlü Bebeği Görmelerine İzin Vermez, Ayşem Neredeyse Kendini Kaybetmek Üzeredir.

Furkan Taner’le Buluşur; Yaşananların Gerçek Nedenini Öğrenmek İçin Onu Zorlar. Taner, Furkan’ın Bu İşin Peşini Bırakmayacağını Anlar Ve Burak’la Konuşmaya Gider. Aynı Anlarda Ömer Ve Seda’da Burak’la Görüşmek Üzere Şirkete Gelir…

Eda’nın Evde Duyduğu Sesler Yüzünden Huzursuzdur. Diğer Taraftan Da Nail’den Uzak Kalmak Kalbini Parçalamaktadır. Nail De Ondan Farklı Değildir. Bu İşin Böyle Yürümeyeceğini Anlayan Nail, Uzaklaşmaya Karar Verir. Ayşem’inse Bu Karardan Haberi Yoktur. http://www.youtube.com/watch?v=IPgXVig58uM

Editör: TE Bilisim