“Beni Böyle Sev” Setinde Resim Kursları Başladı http://www.youtube.com/watch?v=9O7otuX2jHc TRT1 ekranlarının ve sosyal medyanın fenomen dizisi “Beni Böyle Sev ”in setinde güzel işler olmaya devam ediyor.

Geçen yıl kitap okuma ve engelli vatandaşları sette misafir etme gibi projeleri hayata geçiren oyuncu, teknik ve yapım ekibi bu yılda sette boş zamanlarda resim kurslarına başladı.

Dizinin başrol oyuncularından Güven Kıraç’ın bir süre önce açtığı resim sergisinden sonra ortaya atılan bu projeye oyuncular destek verince Güven Kıraç resim sanatına ilişkin bilgilerini genç kadroya aktarmaya başladı.

Sette buldukları her fırsatta Güven Kıraç ile bir araya gelen oyuncular usta oyuncunun tecrübesinden faydalanmak için resim yapmaya başladılar.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan yapımcı Başak Bingüller “Her sezon bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçiriyoruz. Bu yıl sezon sonuna bir sürpriz hazırlayalım istedik. Oyuncularımızı Güven Kıraç’tan resim yapma sanatı becerilerini öğrenmeye çalışıyorlar. Yeni yılda oyuncularımızı bu becerilerini bir tual üzerinde gösterecekler onların fırçasından çıkacak bu çalışmayı bir vakfa hediye edeceğiz” dedi.

BENİ BÖYLE SEV 76.BÖLÜM ÖZET

Yapım:BSK YAPIM (Çağrı Bingüller – Başak Bingüller) Yönetmen : Levent Türkan Senaryo: Hakan Haksun,Yayın Kanalı: TRT 1,Yayın Tarihi:29  Kasım Cumartesi 19.50

Oyuncular: Alper Saldıran (Ömer) – Zeynep Çamcı (Ayşem) - Ozan Osmanpaşaoğlu (Tolga)- Eda Ece (Zeyno)Umut Kurt (Mazhar) – Burcu Altın (Reyhan)- Erdem Akakçe (Haluk) – Bala Atabek (Fahriye)Can Sipahi (Tarık)- Gülden Dudarık (Aylin) – Deniz Gürzumar (Metin) – Mine Kılıç (Melda)Eren Kurtel (Edip) – Aslı Bekiroğlu (Ayça) – Onur Sermik (Ahmet) - Özge Özyalçın (Sevinç)Ve  Güven Kıraç (Nail) – Selen Uçer (Eda) – Zafer Algöz (Menteş)

Nikah olayının sarsıcı etkisi devam etmektedir. Reyhan olanlardan dolayı kendini suçlarken Melda da bu duruma çanak tutar. Öte yandan Menteş’le ortaklığının ona sağladığı maddi konforun tadını çıkarır.

Ayşem ve Ömer güç bir sınavla daha karşı karşıyadır. Haciz meselesi Ömer’in uykularını kaçırır. Ayşem  yeni bir başlangıç yapmanın zamanı geldiğini düşünür; belki de sıfırdan başlamak en iyisidir! Bu arada Ömer sınavdan aldığı not, Ayşem ile öğrencileri arasında huzursuzluğa neden olur…

Nail’le Eda her şeyden uzaklaşıp, baş başa uzaklaşmaya karar verir. Bu haber en çok Menteş’i şaşırtır. Zeyno ve Tolga, neden evlendiklerini açıklamaya çalışırlarken Seval, Zeyno’nun ailesini araştırır. Tolga, hemen müdahale ederek gerçeklerin ortaya çıkmasını engeller. Zeyno ve Tolga birbirlerine duygularını açarken bir anda her şey alt üst olur.

Reyhan, Sevinç’den özür dilemeye çalışır ancak olaylar çığırından çıkar; bol yumurtalı, pastalı bir kavga yaşanır. Herkese yardım etmek için çırpınan Fahriye, ihtiyacı olduğunda konuşacak kimseyi bulamaz. Beklemediği destek, ona benzer durumdaki birinden gelir.

0T4A4691

0T4A4731

0T4A4990

0T4A5085

0T4A5094

0T4A5151

0T4A5317

0T4A5326

0T4A5500

0T4A5704

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim