BSK Yapım tarafından TRT 1 için hazırlanana ve her Pazartesi akşamı saat 19.50’de ekrana gelen Beni Böyle Sev’in bu bölümde büyük bir sürpriz var.

IMG_2705Geçtiğimiz haftalarda yapım şirketinden yapılan açıklamada yayınlanacak bölümlere sanat dünyasının ünlü isimlerinin konuk oyuncu olarak katılacağı bildirilmişti. Ve bu büyük sürpriz bu hafta gerçekleşti.

10 Şubat Pazartesi akşamı ekrana gelecek yeni bölümde Beni Böyle Sev’in ilk konuk oyuncusu müzik dünyasının efsane ismi Cengiz Kurtoğlu oldu.

Kurtoğlu’nun sete gelmesiyle başlayan şarkılar set boyunca devam ederken. Uzun bir aradan sonra kamera karşısına geçen Cengiz Kurtoğlu oldukça heyecanlıydı.

IMG_2785Çekimler boyunca hem kamera önünde hünerlerini sergileyen Cengiz Kurtoğlu, set aralarında da oyuncuların isteğini kırmayarak şarkılarıyla muhteşem bir şov sergiledi.

Haftalar önce başlayan hazırlıklar çerçevesinde Beni Böyle Sev’in her bölümünde seyirciyi artık büyük değişiklikler bekliyor. Cengiz Kurtoğlu ile başlayan ve önümüzdeki haftalarda başka isimlerin de misafir oyuncu olarak destek vereceği bölümler şimdiden merakla beklenir oldu.

Çekimlere üç saat öncesinden gelen ve bir yandan oynayacağı sahnenin hazırlıklarını yaparken diğer yandan da devam eden çekimleri izleyen Cengiz Kurtoğlu “ pazartesi akşamları gönül rahatlığı ve keyif içinde izlediğim bir diziydi, teklif gelince hiç düşünmeden tamam dedim ve bugün buradayım. Aslında çok heyecanlıyım uzun bir aradan sonra kamera karşısına geçeceğim bu işler pek sahne işlerine benzemiyor, şarkı oku deseler on saat susmam ama rol yap dediler mi donup kalıyorum” dedi.

Daha sonra kamera karşısına geçen Cengiz Kurtoğlu, Beni Böyle Sev’in ilk konuk oyuncusu olarak rolünü tamamladı.

BENİ BÖYLE SEV 46.BÖLÜM ÖZET

Yapım: BSK YAPIM (Çağrı Bingüller – Başak Bingüller),Yönetmen:Cem Tabak,Senaryo:Hakan Haksun, Yayın Kanal: TRT 1,Yayın günü: 10.02.2014,Yayın Saati: 19.50

Oyuncular: Alper Saldıran (Ömer) – Zeynep Çamcı (Ayşem) – Erdem Akakçe (Haluk),Bala Atabek (Fahriye) - Yusuf Akgün (Furkan) – Umut Kurt (Mazhar),Burcu Biricik (Seda) - Selen Uçer (Eda) – Burcu Altın (Reyhan),Fatih Koyunoğlu (İlyas) – Meral Asiltürk (Safiye) – Cem Avnayım (Burak)Ve Altan Gördüm (Reha)-Lale Mansur (Nadide)-Güven Kıraç (Nail)

Eda’nın sözleri karşısında Ayşem hiç beklenmedik bir tepki verir. Sonra da  Eda’yı Ömer’e şikayet eder ve destek bekler. Ancak Ömer bu olayda Ayşem’den çok farklı düşünmektedir.  Üstelik tek derdi bu da değildir. Öte yandan Ayşem, Ömer’in yeni katalog çalışmasını görür.  Fotoğraflar kıskançlık krizine girmesine neden olur.

IMG_2853Terapiye katılmaya devam eden Reyhan, yeni tanıdığı Mazhar’la olan çekişmesinden dolayı sıkıntılı anlar yaşar. Kendi sıkıntıları içinde boğulan Reyhan, Fahriye’nin Feridun’la yaşadıklarını adeta görmezden gelir.

Taner’den kurtulduğunu düşünen Seda, yeni bir tehditle karşı karşıyadır. Çareyi Burak’a sığınmakta bulur. Ancak bilmediği bir gerçek vardır. Bu arada Seda’nın kendisini aradığını öğrenen Furkan ofise gider. Seda’nın Furkan’a bir teklifi vardır.

Nail ile Eda, duyguları ve ilişkileri konusunda konuşarak, ne yapacaklarına karar verirler. Her ikisi de ailelerine karşı büyük bir mücadele vermek zorundadır.

 

http://www.youtube.com/watch?v=c7mgyyWGVpM
Editör: TE Bilisim