TRT 1 Ekranlarının Fenomen Dizisi “Beni Böyle Sev” Ödüle Doymuyor. Üniversite Gençliğinin Bütün Anketlerde Ve Oylamalarda Adeta Tek Geçtiği Dizi ’Ye Bir Ödülde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinden Geldi.

nkü1

nkü17

nkü18

nkü24

nkü25

nkü26Üniversitenin Medya Grubunun İkincisini Düzenlediği Yılın En İyileri Medya Ödülleri Etkinliğinde “Beni Böyle Sev” İki Ödülle Geceye Damgasını Vurdu.

26 Bin Öğrencinin Oy Kullandığı Ankette “Beni Böyle Sev” Oyların %65’ini Alarak Yılın En İyi Televizyon Dizisi Ödülünü Alırken Dizinin Başrol Oyuncularından Alper Saldıran, Oyların %57 Sini Alarak Yılın En İyi Erkek Oyuncusu Ödülünü Aldı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Kampüsünde Yapılan Ödül Töreninde Dizi Adına Ödülü Yapımcı Başak Bingüller Alırken, Alper Saldıran Ödülünü Almak İçin Sahneye Çıktığında Salon Adeta Alkıştan Yıkıldı.

Başarılarının Bir Tesadüf Olmadığını Söyleyen Yapımcı Başak Bingüller “Bu Yıl Hak Ettiğimiz Ödülleri Almaya Devam Ediyoruz, Çünkü Bize Bu Ödülleri Layık Gören Üniversite Gençliğinin Kendisini Bulduğu Bir Dizi Ekrana Getiriyoruz, Aramızda Çok İlginç Bir Bağ Oluştu Buda Bizi Mutlu Ediyor “Dedi.

Editör: TE Bilisim