Üniversite Gençliğinin 1 Numaralı Dizisi “Beni Böyle Sev ”İn Fanatikleri Arasına Boğaziçi Üniversitesi Gençliği De Katıldı.

Sezon Başından Buyana Üniversitelerde Yapılan Söyleşilere Ve Ödül Törenlerine Aksatmadan Katılan “Beni Böyle Sev” Ekibi 4 Nisan Cuma Günü Saat 17.00’da Boğaziçi Üniversitesi Makine Ve Teknoloji Kulübünün Davetlisi Olarak “DAYS OF ART TECHNOLOGY” Etkinliğine Katılacak.

Yapım, Yönetim Ve Oyuncu Kadrosunun Davetli Olduğu Etkinlikte Yer Almak İçin Çekim Programını Ona Göre Ayarlayan BSK Yapımdan Yapılan Açıklamada “Üniversiteler Bizim Kalemiz, Dizimizin Formatı İle Üniversite Gençliğini Bir Araya Getirmenin Ve Bir Aile Oluşturmanın Keyfini Bu Etkinliklerde Onlarla Bir Araya Gelerek Çıkartıyoruz. Boğaziçi Üniversitesi Gençliğin Daveti Bu Açıdan Bizim İçin Önemliydi” Denildi.

Her Pazartesi Akşamı TRT 1 Ekranlarında Büyük Bir İlgiyle İzlenen Ve Sosyal Medyada Milyonları Bulan Takipçileriyle Sosyal Medyanın Fenomeni Haline Gelen “Beni Böyle Sev “İn Hedefinde Şimdilerde Anadolu’daki Üniversiteler Var.

IMG_0062

IMG_1864

IMG_6924

IMG_7000

 

 

 

Editör: TE Bilisim