BÜYÜK SEZON FİNALİNE HAZIR MISINIZ?

TRT1 Ekranlarının Fenomen Dizisi “Beni Böyle Sev” 9 Haziran Pazartesi Akşamı Sezon Finali Yapacak. TRT’de Yayınlanacak Dünya Kupası Maçları Nedeniyle Erken Final Yapacak Olan Dizi Hayranları Şaşkınlık İçinde. Ancak İzleyiciyi Sinema Tadında Muhteşem Bir Sezon Finali Bölümü Bekliyor. Ayrıca BSK Yapım Sezon Finalinin Yayınından Sonraki Gün Dizi Müziklerinden Oluşan Albümünü Satışa Çıkartıyor.

Özellikle Sosyal Medyada Milyonları Bulan Hayran Kitlesiyle Her Hafta Pazartesi Akşamı En Çok Konuşulan Ve Dünya Listelerini Gören Dizi Eylül Ayı Başında Yeni Bölümleriyle Ekranda Olacak. BSK Yapım Tarafından TRT İçin Hazırlanan Dizinin Yeni Sezonunda İse Kadroda Çok Sürpriz Simler Yer Alacak.

Konuya İlişkin Bir Açıklama Yapan Yapımcı Başak Bingüller “Çok Çalıştık, Hep En İyisi Olsun İstedik Bütün Ekip Dinlenmeyi Hak Etti. İki Aylık Bir Ara Eriyoruz Ekrana Ama Biz Ağustos Ayı Başında Çekimlere Başlayacağız. Yeni Sezonda Beni Böyle Sev Hayranlarını Çok Önemli Değişiklikler Ve Sürprizler Bekliyor” Dedi.

BENİ BÖYLE SEV 63.BÖLÜM ÖZETİ (SEZON FİNALİ)

Yapım:BSK YAPIM (Çağrı Bingüller – Başak Bingüller),Yönetmen : Cem Tabak,Senaryo: Hakan Haksun,Yayın Kanalı: TRT 1,Yayın Günü                : 09.06.2014,Yayın Saati: 19.50

Oyuncular: Alper Saldıran (Ömer) – Zeynep Çamcı (Ayşem) – Erdem Akakçe (Haluk),Bala Atabek (Fahriye) - Yusuf Akgün (Furkan) – Umut Kurt (Mazhar),Burcu Biricik (Seda) - Selen Uçer (Eda) – Burcu Altın (Reyhan),Fatih Koyunoğlu (İlyas) – Meral Asiltürk (Safiye) – Cem Avnayım (Burak)Ve Altan Gördüm (Reha)-Lale Mansur (Nadide)-Güven Kıraç (Nail)

Furkan’ın Evli Olduğunu Öğrenen İlyas Kendinden Çok Safiye İçin Endişelenmektedir. Furkan’ı Bir Kenara Çekerek Annesine Bir An Evvel Doğruyu Söylemesi İçin Uyarır.

Şirketin Batma Noktasına Gelmesi Ve Nadide’nin Resti Reha’yı İyice Köşeye Sıkıştırır. Üstelik İçinde Bulundukları Mali Sıkıntılar Artık Eve De Yansımaktadır, Nadide Sonunda Nasıl Bir Batağa Saplandıklarını Öğrenir. Burak Başarısızlığın Öfkesiyle Ne Yapacağını Bilemez Haldedir…

Aşkları Doludizgin Devam Eden Ömer Ve Ayşem Baş Başa Kalmanın Keyfini Sürer. Ayşem Bursunu Kaybetme Endişesi Yaşar. Ayrıca  Ayşem’in İçini Kemiren Bir Başka Konu Daha Vardır, Bunu Şimdilik Ömer’den Saklamaya Karar Verir. Fakat Böyle Büyük Bir Sır Uzun Süre Gizli Kalmayacaktır…

Haluk Ve Deniz Arasındaki İddia, Deniz’in Son Anda Talihsizlik Yaşaması Nedeniyle Farklı Bir Boyut Kazanır. Mazhar Sürpriz Bir Atak Yaparak Reyhan’a Duygularını Açar.

Mali Sorunların Büyüklüğü Karatepe Holdingi Yerle Bir Ederken Reha Ve Nadide’nin Gidebilecekleri Tek Yer Ömer’le Ayşem’in Evidir.

Kendini Terk Edilmiş Yapayalnız Hisseden Burak’ta Bu Duygular Kimsenin Tahmin Edemeyeceği Boyutta Bir Tahribat Yaratır. Öfkeyle Ömer’lerin Kapısına Dayanır. http://www.youtube.com/watch?v=xbW8WhEMwuY&feature=youtu.be

Editör: TE Bilisim