ÜNİVERSİTELERDEN SENARYOYA KATKI

Üniversite gençliğinin en çok seyrettiği ve TRT1 ekranlarının fenomen dizisi “Beni Böyle Sev”in yapım şirketi BSK Yapım’a Üniversitelerden adeta senaryo yağıyor.

Dizinin müdavimi gençler kendi çevrelerinde yaşanan hikâyeleri kaleme alıp yapım şirketine gönderiyorlar.

Dizinin başladığı ilk haftası itibariyle özellikle Üniversite gençliği tarafından beğeniyle izlenmesi kısa sürede oyuncuları, yapımcıyı ve senaristleri bu gençlerle daha sık bir araya getirmeye başladı. Dizinin hikâyesinde kendilerini bulan gençler her hafta çığ gibi büyüyerek sosyal medya üzerinde geniş bir hayran kitlesi oluşturdular.

Gün geçtikçe dizinin hayranları kendi çevrelerinde, okullarında yaşanan büyük aşkları kaleme alarak BSK Yapım’a göndermeye başladılar. Başta yapım ekibi olmak üzere oyuncularda gelen mektupları tek tek okuyarak yaşanan gerçek hikâyelerden haberdar olarak rollerine hazırlandılar.

 BENİ BÖYLE SEV / 42.BÖLÜM ÖZET

Yapım:BSK YAPIM (Çağrı Bingüller – Başak Bingüller)Yönetmen: Cem TabakSenaryo : Hakan Haksun Yayın Kanalı : TRT 1

Yayın günü : 13.01.2014,Yayın Saati: 19.50

Oyuncular: Alper Saldıran (Ömer) – Zeynep Çamcı (Ayşem)- Altan Gördüm (Reha)Güven Kıraç (Nail) - Lale Mansur (Nadide) - Erdem Akakçe (Haluk)Bala Atabek (Fahriye)- Burcu Biricik (Seda) -   Yusuf Akgün (Furkan)Selen Uçer (Eda) - Burcu Altun (Reyhan)   - Fatih Koyunoğlu (İlyas)Meral Asiltürk (Safiye)

Ömer ile Ayşem, doğacak çocuklarının heyecanını gün geçtikçe daha fazla hissetmeye başlarlar. Bu arada Ayşem, babasını evlerine davet edip, bebeğin cinsiyetini yemekte açıklamak ister. Ömer’se anne ve babasını evine çağıramadığı için üzgündür ve kendine en yakın hissettiği halasını çağırır. Nail ile Eda, birlikte geleceklerdir ve bu durum Ayşem’i içten içe huzursuz eder.

Reyhan, acısını içine gömmüş, hayata uyum sağlamaya çalışırken, okulda hiç ummadığı anda, hiç ummadığı biri karşısına çıkar. Söyledikleri içinde bir şey vardır ki, aklını başından alır ve Reyhan’a Nezih konusunda adeta bir umut ışığı olur.

Burak, Ömer’in yokluğunda eniştesi Reha’nın kalbini iyiden iyiye kazanmıştır. Reha ise buna mutlu olmakla birlikte biricik evladı Ömer’in yokluğuna gitgide daha fazla içerler olmuştur. Sonunda bir karar verir. Gidip oğluyla görüşecektir. Ömer ise babasıyla birlikte başına geleceklerden habersizdir.

Furkan, konusunda umudunu giderek yitirmekte olan Seda, son çare Ömer’den yardım ister. Ömer’in girişiminin neticesi ise Seda’yı hiç umulmadık bir yola sevk edecektir.

Editör: TE Bilisim