Şiirlerle Horon Kitabı Basıldı

TURHAN BEKTAŞOĞLU - KopyaAkçaabat Belediyesi kültür yayınları serisinin son kitabı olan ‘Şiirlerle Horon’’ kitabı basıldı.

Akçaabat’ın kültür sanat hayatına yön veren kültür araştırma kurulu Ortamahalle Timurciler Konağı’nda toplandı. Akçaabat Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Parlayan tarafından kültür araştırma kurulu üyelerine yeni basılan kitap takdim edildi ve basına tanıtıldı.

Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu yaptığı açıklamada:’’Akçaabat horonuna her daim sahip çıkmış bir şehirdir. Akçaabat’ın kurtuluş yıl dönümünde Akçaabat Belediyesi olarak 3 yıl üst üste horon konulu şiir yarışmaları düzenledik. Bu süreçte belediyemiz kültür araştırma kurulumuzunda önemli katkıları olmuştur. Horona sahip çıkan güzel insanları unutmadık ve onların şiirlerini bir araya getirmek istedik bu kitapta. Duygularını ve sevgilerini dizelere dökmüş, emek vermiş herkese yürekten teşekkürlerimi sunuyorum.’’ dedi.

Kültür Araştırma Kurulu Üyesi Araştırmacı yazar Mustafa Yazıcı kurul üyelerine ‘’Kaddafi Devrinde Libya Hatıralarım-Libya’da Türkler ve Gurbet’ isimli kitabını armağan etti.

IMG_6504

IMG_6508

IMG_6512

IMG_6519

Editör: TE Bilisim