Kadın Muhtar Adayı Kazanırsa Sera Gölü'nü Çöpten Temizleyecek

Belde İken Trabzon’un Büyükşehir Olması İle Mahalle Statüsüne Gerileyen Akçaabat İlçesine Bağlı Derecik’in Hak Ettiği Hizmetleri Alması İçin Doğma-Büyüme Derecikli Olan Kadın Aday Beyhan Aydin Yola Çıktı.

Belde İken Trabzon'un Büyükşehir Olması İle Mahalle Statüsüne Gerileyen Akçaabat İlçesine Bağlı Derecik'in Hak Ettiği Hizmetleri Alması İçin Doğma-Büyüme Derecikli Olan Kadın Aday Beyhan Aydin Yola Çıktı. Beyhan Hanım Muhtarlığı Kazanması Halinde Mahallede Bulunan Turizm Merkezi Sera Gölü Ve Vadisi'ni Çöpten Kurtarma Projesini Hayata Geçirecek.

Trabzon'un Akçaabat İlçesine Bağlı Derecik Mahallesinde 2019 Mart Yerel Seçimleri İçin Kıyasıya Yarış Var. Yola Çıkan İsimler Şimdiden Ekiplerini Oluşturup Ayrı Ayrı Manifestolarını Belirlerken, Adaylar İçinde Dikkati En Çok Kadın Muhtar Adayı Beyhan Aydin Çekiyor. 3 Çocuk Annesi, 2 Torun Sahibi 58 Yaşındaki Beyhan Hanım Bir Yandan Ev Ve Bahçe İşlerine Koştururken Diğer Yandan Da Titiz Bir Şekilde Seçim Çalışmalarını Yürütüyor. En Büyük Destekçisinin Eşi Erol Aydin Olduğunu Dile Getiren Aydin, “Çocuklarım Da Bu İşe Kalkışmamda Çok Etkili Oldu. Hatta Bu Kararı Vermemde Beni Teşvik Ederken Şu Anda En Az Benim Kadar Bu İşe İnanıyorlar Ve Hem Benim Başarılı Olmamı Hem De Derecik Mahallesinin Yeniden Hizmet Alan Bir Merkez Haline Gelmesini İstiyorlar. İnşallah Derecik'in Yıldızını Ulaşımda, Altyapıda, Turizmde Ve Ekonomide Yeniden Parlatacağız” Dedi.

Sera Gölü'nün Kirlilikten Kurtulması İçin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Destek İsteyecek

Projelerini Anlatan Aydin, “Durak Sayımızı Artırıp Kaldırımları Yaptıracağız. Yoldaki Tehlikeleri Ortadan Kaldıracağız. Levha Ve Tabelaları Artıracağız. Kadınlarımız İçin Dikiş-Nakış Ve El Sanatları Kursları Açacağız. Bizzat Cumhurbaşkanımıza Çıkarak Sera Gölü'nün Bölge İçin Önemini Anlatacak Ve Balçıkla Dolmasının Önüne Geçilmesi İçin Akçaköy'den İtibaren Gerekli Önlemlerin Alınmasını Sağlayacağız. Kendisi Muhtarları Aracısız Dinliyor. Göl Girişinde Çalışmak Bu Vadiyi Kurtarmaya Yetmez, Bunu Anlatacağız. Temizlik, Kirletmemektir; En Baştan Başlayıp Tüm Köyleri İşin İçine Katacağız. Sera Bizim İçin Sadece Bir Turizm Merkezi Değil Aynı Zamanda Kimliğimiz. Burası Bir Çöp, Atık Ve Kanalizasyon Akarı Olmayacak. Durdurulan Kanalizasyon Projesinin Yaza Kadar Bitmesi İçin İlk İşim Valimizden Ve Cumhurbaşkanımızdan Destek İstemek Olacak” Şeklinde Konuştu.

1-(1)-257.png

Kaynak:İHA

Editör: TE Bilisim