Ankara’da Bulunan Trabzon Dernekleri Bir Federasyon Çatısı Altında Birleştiriliyor.

Pazar Günü Yapılan Kongreyle Faaliyetine Başlayan Trabzon Dernekler Federasyonu Bu Güne Kadar Ankara’da Bulunan Trabzon Derneklerinin Bir Arada Faaliyet Göstermesi Açısından Önem Arzediyor.

Kurucu Federasyon Başkanı Ali Hacıfazlıoğlu

"Bu Güne Kadar Bir Türlü Gerçekleştiremediğimiz Trabzon Dernekleri Federasyonunu Kurmanın Heyecanını Yaşıyoruz. Başkentteki Trabzon Derneklerinin Bir Eksikliğiydi Bu Durum. Ancak Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Beyin Ve Çalışma Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığından Bu Yana Hep Bizleri Teşvik Eden İçişleri Bakan Danışmanı Sayın Mazhar Yıldırımhan Ve Ali Faik Hacıoğlu’nun Çok Yakın Destek Ve Teşvikleri İle Bu Gün Federasyonumuzu Kurmuş Olduk. Bu Açıdan Çok Mutluyuz. Kurucu Derneklerin Dışında Bütün Derneklerimizle Bu Çatı Altında Bir Araya Geleceğiz İnşallah. Federasyonumuzun Tek Bir Amacı Vardır.

O Da Başkentte Yaşayan Hemşehrilerimizle Daha İyi Kaynaşmak Ve Hem Şehrimizin Temsiliyeti, Hem Kültürümüzün Sürdürülebilirliği, Hem De Ciddi Bir STK Gücünü Ortaya Koymaktır. Bu Başlangıç Hepimize Ciddi Bir Heyecan Vermektedir.

Ayrıca Altındağ Belediyesinden Hamamönü’nde Bir Binayı Sayın Bakanımız Süleyman Soylu’nun Katkıları İle Kiraladık. Faaliyetlerimizi Orada Yoğunlaştıracağız. Katkı Veren Bütün Derneklerimize Şükranlarımızı Sunuyoruz. Tüm Trabzonlu Hemşehrilerimize Kapımız Açıktır. " Değerlendirmesinde Bulundu”

Yönetim Kurulu Asil Listesinde İse Ali Hacıfazlıoğlu, Orhan Toksoy, Mazhar Yıldırımhan, Osmangazi Kandaş, Şaban Ertürk, Halil Cengiz, Ahmet Canpepe, Yusuf Adıgüzel, Yusuf Bülent Aydın, Uğur Altunbaş, Salih Eş, Mehmet Baş, Selahattin Sivrikaya, Oktay Konak, Halil Çolak, Yakup Karadeniz, İbrahim Aydın, Murat Kandaroğlu, Nizam Demircioğlu, Fatih Yılmaz, Kemal Yılmaz Yer Aldı.

Yönetim Kurulu Yedek Listesinde İse Eyüp Hacıfettahoğlu, Cafer Metin, Hacer Gül, Mustafa Kılıç, Paşa Sinan, Ertuğrul Komut, Kemal Demircioğlu, Mehmet Dunay, Sebahattin Halcı, Köksal Yayla, Mustafa Öztepe, Mustafa Telci, Temel Baş, Ferhat Yılmaz, Uğur Çapkın Yer Aldı

d26cb9da-6110-4f24-aedc-b1be43daf580-001.jpegf5ceb263-95a7-4f3a-a2d5-ddc3d31de850-001.jpeg630-(a)-007.jpg630-(b)-007.jpg

 

 

Editör: TE Bilisim