Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü Yöneticileri, Teknik Heyeti, Futbolcuları Ve Kulüp Personeli, Başkan Zeki Öztürk’ün Bir Hafta Önce Yaşamış Olduğu Rahatsızlığı Nedeni İle Kendisi Adına Rahatsızlığının Tekrarlanmaması Üzere Kulüp Binası Önünde Geçmiş Olsun Kurbanı Kesildi.

Kulüp Binasında Toplanan Yöneticiler, Teknik Heyet Ve Kulüp Personelleri, Kulüp Başkanı Zeki Öztürk’ün Sağlığı İle İlgili Yaşamış Olduğu Olumsuzlukların Tekrarlanmaması Üzere Böyle Bir Organizenin Gerçekleştirildiği Konusunda Açıklama Yaptılar.

Kulüp Binası Önünde Futbolcular Ve Teknik Heyet Başkan Zeki Öztürk’ü Alkışlarla Karşıladıktan Sonra, Kendisine Yapılan Sürprizden Dolayı Başkan Zeki Öztürk Duygu Dolu Dakikalar Yaşadı. Bu Türk Sürprizlere Pek Alışık Olmadığını Belirten Başkan Zeki Öztürk “Güneşli Günler Bizi Bekliyor”Açıklaması Futbolcular, Teknik Heyet Ve Yöneticiler Tarafından Defalarca Alkışlandı.

Kurban Kesimi Öncesi Futbolcular Adına Kısa Konuşma Yapan Takımın İkinci Kaptanı Yusuf Büküşoğlu “Başkanımız Bir Rahatsızlık Geçirdi Bu Rahatsızlık Hepimizi Çok Üzdü. Başkanımıza Hem Geçmiş Olsun Dileklerimizi İletmek Hemde Rahatsızlığının Tekrarlamaması İçin Adına Kurban Kesmeye Karar Verdik. Takımın İkinci Kaptanı Olarak Başkanımıza Tekrar Geçmiş Olsun Diyoruz.”Açıklamasında Bulundu.

IMG_4084

IMG_4090

IMG_4098

IMG_4101

IMG_4116

IMG_4121

IMG_4129

IMG_4133

IMG_4157Daha Sonra Kulüp Başkanı Zeki Öztürk İse Duygularını Şu Şekilde İfade Etti.

Daha Yolun Başındayız. Verdiğiniz Sözü Yerine Getirememe Gibi Bir Şey Söz Konusu Değil İnsan Hayatta Her Yapmış Olduğu Program Harfiyen Yerine Oturması Mümkün Değil Bazı Aksaklıklar Olur. Hep Bir Araya Yeni Gelmiş Yeni Oluşmuş Arkadaşlar, Yeni Bir Aile Oluşturuyoruz Sizler Hepiniz Benim Çocuğum Yerinde, Çocuğum Yaşında Çocuklarımsınız. Bugün Yaptığınız Beni Duygulandırdı Ancak Sözünü Yerine Getirememe Diye Bir Şeyi Asla Kabul Etmem. Ben Onu Aksaklık Olarak Değerlendiriyorum. Sizin İsteğinizle Olan Bir Şey Değil Ama Kapasiteniz Bu İşi Çok Rahatlıkla Yerine Getirebilecek Düzeydeki Futbolcularsınız. Teknik Kadromuz Bu İşin Uzmanları Sizlerde Mükemmel Yeteneklere Sahip Olan Kişilersiniz Zamanla Aksaklıkları Uyum Sorunlarını Giderdikten Sonra Çok Daha Güneşli Günler Bizi Bekliyor.

 

Editör: TE Bilisim