Başkan Zoroğlu’ndan Akçaabat’a Müjdeli Haber!

Akçaabat Güney Çevre Yolu İçin İlk Kazma Vurulacak

Ankara'dan Birçok Projede Trabzon'a Destek! Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon’da Yapımı Devam Eden Ve Yapılması Düşünülen Projelerle İlgili Ankara’da Temaslarda Bulundu.

Başkan Zorluoğlu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Ve AK Parti Milletvekilleri İle Birlikte Özellikle Şehrin Ulaşım Ve Trafik Sorunlarının Çözümü Noktasında Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na Ziyarette Bulundu. Zorluoğlu Daha Sonra TOKİ Başkanı Ömer Bulut İle De Bir Araya Gelerek Devam Eden Projelerle İlgili Toplantı Gerçekleştirdi.

envyqfdxyamro15.jpg

GÜNEY ÇEVRE YOLU İÇİN İLK KAZMANIN VURULMASI HEDEFLENİYOR

Trabzon İçin Önemli Bir Proje Olan Akçaabat Çevre Yolu İle İlgili De Bilgi Veren Başkan Zorluoğlu, “Akçaabat Çevre Yolu Projesi’ne Kısa Süre İçerisinde Başlanacak. Trabzon İçin Gerçekten Çok Önemli Proje. Bakanlığımız Tarafından Çok Titiz Bir Şekilde, Viyadük Ve Tünel Kombinasyonu İle Hazırlanan Proje, Trabzon’un Trafik Yükünü Hafifletecek. Projeyi Sayın Bakanımızla Birlikte Detayları İle Görüştük. En Kısa Sürede İlk Kazmanın Vurulması Planlanıyor” Şeklinde Konuştu.

reklam-026.png

Editör: TE Bilisim