Başkan Zorluoğlu, Doğal Gaz Altyapı Çalışmaları Hakkında Bilgi Aldı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Aksa Karadeniz Doğal Gaz firması yöneticilerini kabul ederek, Trabzon merkezinde ve ilçelerinde yürütülen altyapı çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Tarihî belediye binasındaki görüşmede, Aksa Doğal Gaz Trabzon Rize Şirket Müdürü Mehmet Salih Ayaydın, İşletme Müdürü Burak Adanur ve Yatırımlar Müdürü Hasan Koç ile bir araya gelen Başkan Zorluoğlu, şirketin Trabzon ve ilçelerindeki doğal gaz altyapı şebeke çalışmalarını ve planlamaları harita üzerinde inceledi.

2019 yılı mayıs ayı itibarıyla AKSA Doğal Gaz’ın kentteki şebeke uzunluğunun 691 bin metreye ulaştığını belirten Şirket Müdürü Ayaydın, yıl sonu hedeflerini ise 847 bin metre şebeke uzunluğuyla 110 bin abone şeklinde açıkladı.

Trabzon’da; Akçaabat, Ortahisar, Arsin, Araklı, Sürmene, Of, Yomra, Hayrat, Maçka, Vakfıkebir ve Beşikdüzü ilçelerinin lisans alanlarında bulunduğunu belirten Ayaydın, bu ilçelerden Akçaabat, Ortahisar, Arsin, Araklı, Sürmene ve Of’ta aktif olarak gaz kullanıldığını söyledi.

Başkan Zorluoğlu’na ilçelerdeki abone, şebeke uzunluğu ve yatırım planlamalarına dair bilgileri de aktaran Ayaydın, çalışmalarında karşılaştıkları sorunları ve taleplerini de ileterek, Trabzon’daki doğal gaz alt yapı çalışmalarının hızlanarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ise, gerek vatandaşlarımızın konforu gerekse çevre sağlığı açısından ideal yakıt olan doğal gazın şehrin daha fazla noktasına ulaşmasına yönelik gayretleri ve kapsamlı bilgilendirme için teşekkür ettiği şirket yetkililerine çalışmalarında başarı ve kolaylık diledi.

ayder-turizm-logo-koksal-009.png

Editör: TE Bilisim