Başkan Zorluoğlu, Brifing Mesaisinde

Hemşehrilerinin büyük desteğiyle göreve gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, makamı devralır almaz belediyede kendi yönetim anlayışını uygulamaya başladı. Mazbatasını aldıktan kısa süre sonra makamında belediye üst yönetimi ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştiren Zorluoğlu, hafta sonunu da belediyede çalışarak geçirecek.

Cumartesi ve pazar günü; hem büyükşehir hem TİSKİ hem de bağlı şirketler hakkında detaylı brifingler alacak olan Zorluoğlu, genel sekreter, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları, şube müdürleri ile birimler hakkında detaylı bilgiye sahip tecrübeli personelin de hazır bulunacağı toplantılar düzenleyecek. Zorluoğlu, böylelikle idari yapılanma, mali durum, personel ve genel işleyişe dair tüm veriler hakkında kısa sürede bilgi sahibi olmayı amaçlıyor.

Van Büyükşehir Belediyesi tecrübesinin yanı sıra, öncesinde 25 yıllık yöneticilik birikimiyle Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Murat Zorluoğlu, seçim çalışmalarında sıkça dile getirdiği ‘en büyük projem yeni yönetim anlayışı olacak’ söylemini böylelikle hayata geçirmeye başladı.

a-302.gif

Editör: TE Bilisim