Akçaabat Fk(SEBAT)Kulübü Başkanı Zeki Öztürk, Akçaabat Fatih Stadında Oynanan Ligin 1.Yarısı Son Maçı Payas Belediyespor 1975 Maçı Sonrası Basın Mensuplarına Maç Sonunda Açıklamalarda Bulundu.

Sitem Dolu Açıklamalarda Bulunan Başkan Zeki Öztürk Özellikle”Akçaabat’ta Bu Takım Mağlup Olduğu Zaman Bayram Yapan Onursuzlar Var”Açıklaması Gündeme Bomba Gibi Düştü.

Sözlerine Devam Eden Başkan Zeki Öztürk Sürekli Eleştirilere Mağruz Kaldıklarını” Eğer Zevk Olsun Diye Bir Takımı Alıpta Takdir Edilsin Diye Konuşuyorsak Bunu Ben Rahat Yaşadığım Yerde Ankara’da Yapardım”Açıklamaları İle Devam Etti.

İşte Akçaabat Fk(Sebat)Kulübü Başkanı Zeki Öztürk’ün Basın Mensuplarına Yapmış Olduğu Açıklama.

İkinci Yarı Çok Daha Zorlu Geçecek.Tüm Maçlar Final Havasında Geçecek. Bu Devre Arasında Bizi Zorlayacak Olan Lider Olan Ümraniyespor Gözüküyor Ama Diğer Dişli Takımlarda Var. Bugün 10.Sırada Olmasına Rağmen Rakibimizi Gördük Bazı Bölümlerde Bizden Daha İyi Üstün Performans Gösterdiler Onlarında Puana İhtiyacı Vardı Ama 3 Puanı Alan Biz Olduk. Devre Arasında Eksiğini Kim Daha İyi Tamamlarsa İpi O Göğüsler Diye İnanıyorum.

Seyirci İle İlgili Söyleyecek Lafım Yok. Çünkü O Seyircinin Tasarrufu Biz Elimize Düşeni Yapıyoruz Ama Takdir Kamuoyunundur. Takım İyi Oldukça Seyirci Çok Daha Fazla Gelecek. Bugünkü Maçta Hava Bayağı Soğuktu, Aslında Soğuk Mazeret Olmamalı Biz Buna İlçe Takımı Diyoruz Benim Kendi Özel Takımım Değil Biz Özveride Bulunuyoruz Ama Sebat’ın Taraftarı Bu Takıma Sahip Olması Çıkması Lazım. Biz Sebat’ız Diyoruz Yaptığımız Bu Zaten Onun Dışında Başka Bir Şey Yok.

Eğer Zevk Olsun Diye Bir Takımı Alıpta Takdir Edilsin Diye Konuşuyorsak Bunu Ben Rahat Yaşadığım Yerde Ankara’da Yaparım. Âmâ Maalesef Akçaabat’ta Beklediğimiz Desteği Göremiyoruz.

Gün Geçtikçe Daha Çok Eleştiri Var. Biz Kendi Grubumuzda İkinci Sıradayız Ama Haksız Yere Eleştirilerde Var. Burada Akçaabat’ta Özellikle Bu Takım Mağlup Olduğu Zaman Bayram Yapan Onursuzlar Var.

Bu Takıma Herkesin Sahip Çıkması Gerekiyor. Biz Üzerimize Düşeni Yapalım Daha Üst Sıralara Çıkarız. Gerçi Bunun Daha Üst Sırası Kalmadı, Daha Üst Sırası Liderlik 1.Sıra Zaten. Bu Gruptan Çıkmak İlla da 2.Lig Diyoruz Bank Asya Ama Biz 2.Ligde Alt Yapıyı Oluşturacağız. Altyapımız İyi SEBAT ’ile Biz Bütünüz Bünyemizde Altyapımızda 200’e Yakın Oyuncumuz Var İyide Konumdayız.

Özellikle 1997 Grubundan Çokta Ümitliyiz. Hedefimiz İki Veya Üç Yıl Sonra Sadece Trabzonlulardan Oluşan Takım Oluşturmak.3.Ligde Mevcut Takımın Konumu Ne Olur Bilemeyiz Ama Üst Sıralarda Bir yerlerde Olacak Muhakkak.

Zeki ÖZTÜRK ’aldığı Ödülle İlgili Açıklama Yaptı.

Başta ASKF  Başkanına Ve Yöneticilerine Teşekkür Ediyorum., Onların Önerisi İle Gençlik Spor Genel Müdürlüğünün Vermiş Olduğu Bir Ödüldü Layık Görenlere’de Ayrıca Teşekkür Ediyorum. Benim İçin Bir Onurdur. HABERİN GÖRÜNTÜSÜ http://www.youtube.com/watch?v=m-B5dj6NjZo&feature=youtu.be

Editör: TE Bilisim