İstanbul’da 21-22-23 ve 24 Şubat tarihleri arasında yapılan Trabzon Günleri Etkinlikleri sona erdi. 4 gün boyunca İstanbul’da yaşayan Trabzon’lular memleket özlemlerini dindirirken İstanbul feshanedeki etkinliklere Trabzon’lu vatandaşların yoğun ilgisi vardı.

İstanbul ve Ankara’daki etkinlerin ikisinde de stant açan Akçaabat Belediyesi, Akçaabat’ın havasını hemşerileri ile buluşturdu. Akçaabat Belediyesi Ankara ve İstanbul’daki etkinlikle Belediye hizmet dergisi,Akçaabat Tanıtım Kitapları, Akçaabat’ın tanıtım CD’si  dağıttı.

061_0013Yoğun programları arasında Ankara ve İstanbul’daki Trabzon Günleri Etkinlikleri arasında mekik dokuyan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen  İstanbul’da kaldığı süre içerisinde Yapmış olduğu kısa açıklamada “Aynı tarihlerde  Akçaabat’ı hem Ankara’da hemde İstanbul’da yaşamak çok güzel bir duygu,horonumuzla,dağıtmış olduğumuz broşürlerimizle,tanıtım cd lerimizle stanlarımızı ziyaret eden Akçaabat özlemini çekenlere yardımcı olabilmişsek ne mutlu bize. İnşallah gelecek yıl tekrarı olur ve Akçaabat belediyesi olarak daha farklı bir organizasyonla hemşerilerimizle kucaklaşmış oluruz “ açıklamasında bulundu.

061_0020İstanbul feshanede yapılan Trabzon günlerininin kapanış programı 24 şubat 2013 Pazar günü akşamı yapıldı.Kapanış programında Akçaabat belediye başkanı Şefik Türkmen’e katılımlarından ötürü Trabzon fedarasyonu başkanı DR.Haydar Dulkadiroğlu tarafından plaket takdim edildi.Yalnız yoğun programı nedeniyle feshaneden erken ayrılan Akçaabat belediye başkanı Şefik Türkmen’in plaketini www.akcaabatinsesi.com yöneticileri olarak istanbul trabzon fedarasyonu yöneticilerinden aldık ve belediye başkanına makamında takdim ettik.

Plaketi almanın mutluluğunu yaşadığını belirten Akçaabat belediye başkanı Şefik Türkmen bizlerede ayrıca teşekkür etti.

 

Editör: TE Bilisim