Başkan Osman Nuri Ekim Öğrencilere İyi Tatiller Diledi

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayımlayarak çocuklara ve eğitim camiasına iyi tatiller diledi.

Başkan Ekim yayımladığı mesajda, “Geleceğimizin teminatı en büyük hazinemiz olan değerli yavrularımız, bir eğitim ve öğretim yılının daha sonuna geldiniz. Acısı ile tatlısı ile geride bıraktığınız bir eğitim yılı ile geleceğinize, yeni bilgiler, yeni alışkanlıklar ve tecrübeler eklediniz. Sizler bu ülkenin yarınlarısınız. İnanıyorum ki, milli ve manevi değerlerine bağlı, tarihine, milletine ve devletine sahip çıkan güçlü, cesur, bilgili, sevgi ve saygı ile yoğrulmuş gençler olarak yetişiyorsunuz. Bizi biz yapan değerlerimizi sizler koruyacak, ülkemizi güçlü yarınlara sizler taşıyacaksınız. Artık bilgi çağında yaşıyoruz ve sizlerin okuyan, araştıran, bilgilerini daima yenileyen bireyler olması, bizim geleceğe daha umut dolu bakmamızı sağlıyor. Karne gününde bir yıllık emeğinizin meyvelerini topluyorsunuz. Başarı sadece karnedeki notlarla ölçülen bir kavram değildir. Öncelikle hepinizi cani gönülden kutluyor, sizlerle birlikte ailelerinizi ve öğretmenlerinizi de tebrik ediyorum.” dedi.

baskan-osman-nuri-ekim-ogrencilere-iyi-tatiller-diledi.jpg

ÖĞRENCİLERE ÖNERİLERDE BULUNDU

Öğrencilere yaz tatilini değerlendirme önerilerinde bulunan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Her bireyin eksileri ve artıları vardır. Önemli olan eksik noktalarımızı doğru tespit etmek ve iyileştirmek için çaba harcamaktır. Daha istekli ve inançlı olduğunuzda yeteri kadar da çalışırsanız istediğiniz her şeyi başarabilirsiniz. Bütün bir yılın yorgunluğunu tatillerde atmak en doğal hakkınız. Tatil süresi boyunca dinlenmenin yanı sıra spor yapmayı, kitap okumayı ve yeni bilgiler öğrenmeyi de ihmal etmeyin. Belediyemizin gençler için açtığı birbirinden farklı branşlarda spor kursları var. Bu kurslar sizleri bekliyor. Hem eğlenin hem spor yapın. Hareketsiz bir yaz tatili geçirmeyin. Ayrıca yine Akçaabat Belediyesi’nin düzenlediği 3. Açık Hava Tiyatro Günleri, Uluslararası Müzik ve Halkoyunları Festivali gibi kültür sanat etkinliklerimizde şimdiden tüm gençlerimizi davet ediyorum. Belediyemiz her alanda yediden yetmişe tüm Akçaabatlı hemşehrilerinin yanında yer alıyor. Sevgili genç kardeşlerim, sizler için en iyisini yapıyoruz. Tüm isteklerinizi imkanlarımız ölçüsünde gerçekleştiriyoruz. Her şey daha verimli zaman geçirebilmeniz için. Sizlere bir nebze olsun fayda sağlayabiliyorsak ne mutlu bize. Herkese sağlıkla, huzurla ve keyifle geçireceğiniz iyi tatiller diliyorum. ”ifadelerini kullandı.

BAŞKAN EKİM VELİLERİ DE UNUTMADI

Karne alan gençlere tavsiyelerde bulunan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, en az öğrenciler kadar yorulan velileri de unutmadı. ‘Öğrencilerimiz okullardan velilerimiz gönüllerden karne aldı; onlar da dinlenmeyi sonuna kadar hak etti.’ Diyen Başkan Ekim, “Bir yıl boyunca çocuklarıyla birlikte ders çalışan, sınava hazırlanan, uykusuz kalan ve en az onlar kadar stres yapıp yorulan velilerimiz için de artık tatil zamanı geldi. Dinlenip, deşarj olup, tüm yılın stresinden sıyrılmak yeni yıla hazırlanmak için verimli bir yaz mevsimi geçirmek çok önemli. Yazları Akçaabat cıvıl cıvıl, rengarenk olur. Akçaabat’ın güzelliğine güzellik katacak etkinlikleri de belediye olarak en güzel haliyle hazırlıyoruz. Eğlenmeyen, dinlenmeyen, stres atmayan hiçbir vatandaşımız kalmayacak. Kadınlar için açtığımız spor kurslarında hareketli ve aktif bir yaşama adım atacaksınız. Kültür sanat etkinliklerimizde hem eğlenip hem deşarj olacaksınız. Halk Eğitim Merkeziyle ortaklaşa açtığımız el becerileri kurslarında ise iç dünyanızı rahatlatacak negatif duygulardan kurtulacaksınız. Kısacası verimli bir tatil için bizde yok yok. Her şey hazır. Tüm etkinliklerimize bekliyoruz.” Dedi.

bodemormanset2-091.png

Editör: TE Bilisim