-MAÇKA’YA DEV OYUN PARKI

-BAŞKAN KOÇHAN, İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Trabzon’un Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Trabzon’un en büyük parklarından birini ilçeye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Maçka Belediye Başkanı Ecz. Koray Koçhan, “Sümela Otel karşısı park düzenlemesi” projesi kapsamından 3. etap çalışmalarına başladı. İlk etapta dükkanlar, ikinci etapta ışıklandırma, kamelya ve köprü yapımının ardından 3. Etap çocuk oyun parkının yapımına başlanıldı.

810 m2 alan üzerine yapılan parkta 6 adet tüplü kaydırak, 8 adet düz kaydırak, 3 adet çizgi kaydırak, 2 adet engelli salıncak, 4 adet normal salıncak, Temel Reis ve Kel oğlan oyun düzeneği, kale şekilde engelli oyun düzeneği, zemin düzenlemesi ve çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor.

Yapımı devam eden oyun parkında incelemelerde bulunan Başkan Koçhan, “İlçemizde ne yazık ki düzgün bir oyun parkı yoktu. Yaptığımız projede ilçemize Trabzon Büyükşehir Belediyemizde bulunan parkın hemen hemen aynısını ilçemize kazandıracağız. Bu oyun parkı özellikle çocuklarımıza hayırlı olsun. Maçka’mızda ki bütün çocuklarımız bu oyun parkından faydalanabilecek” ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilisim