Başkan Hacısalihoğlu'ndan AKP’ye: "Düşük Profilliler Partisi!"

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, AKP'nin siyaset tarzını ve yaklaşımını eleştirerek, düşük profil üreten bir zihniyete sahip olduklarını söyledi.

 CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, AKP'nin siyaset tarzını eleştirerek, "Gerçekten de düşük profilliler." dedi.

Başkan Hacısalihoğlu, AKP'den önce de Türkiye'de siyasiler ve siyasi partiler arasında rekabet olduğunu ancak bu rekabetin bir düzeyi olduğunu belirtti.

İktidar kim olursa olsun bir devlet geleneği, terbiyesi, düzeyi olduğunun altını çizen Hacısalihoğlu, "AKP geldikten sonra her şeyi olduğu gibi bu terbiye, nezaket, anlayış, hoşgörü, birikim ve kaliteyi de yok etti. Çünkü AKP Moğol sürüsü gibi. Tek bildikleri yıkıp, yok etmek. Genlerinde bu var. Bundan fazlasını beklemek fazlasıyla iyi niyet olur." diye konuştu.

 "AKP MERTÇE MÜCADELE EDEMEZ"

Başkan Hacısalihoğlu, AKP lideri ve kadrolarının bunu bilerek yaptığını dile getirerek, şöyle devam etti:

"Çünkü tek yapabilecekleri, ellerinde olan tek şey bu. Çünkü gerçekten seviyeleri, kaliteleri bu kadar. Er meydanına çıkmaya talip oldular ancak 'er' olamadıklarını çok iyi biliyorlardı. Meydana çıkıp mertçe mücadele edemeyeceklerini, etmeye kalkarlarsa mağlup olacaklarını çok iyi biliyorlardı. Bu yüzden tek yapabilecekleri şeyi yaptılar, er meydanını yıkıp, erleri tasfiye ettiler."

AKP için "düşük profilliler" benzetmesini yapan Hacısalihoğlu, "AKP, 'Düşük profilli siyasetçiler dönemi' diye bir söz üretmişti. Gördük ki bunu başardı. Bürokrasiyi yıkacak kurallar değişeceklermiş. Yabancı yatırımcı önünde bunu söylersen, 'kabile devletinden farkım yok' dersin. Gerçekten de Düşük profilliler." değerlendirmesini yaptı.

uhklz-033.png

Editör: TE Bilisim