Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mahalle muhtarlarıyla istişare toplantılarına devam ediyor. Önceki gün Ortahisar ilçesinde, büyükşehir yapılanması öncesinde mahalle statüsünde bulunan yerleşim yerlerinin muhtarlarıyla bir araya gelen Gümrükçüoğlu, bu kez yine Ortahisar ilçesinin büyükşehir yapılanmasıyla mahalle statüsüne kavuşan yerleşim yerlerinin muhtarıyla istişarelerine devam etti.

Mahalle muhtarlarından, halkın ihtiyacı olduğu durumda mutlaka kendisine ulaşmalarını isteyen Gümrükçüoğlu, “Trabzon’umuzda 692 muhtarlığımız var. Telefonumda tüm muhtarlarımızın telefonu kayıtlıdır. Halkımızın bize ihtiyacı olduğu durumlarda beni aramaktan çekinmeyin. Halkımızın cenazesi olur, doğumu olur, hastası olur, afet yaşar bu durumlarda bana ulaşın. Bilin ki sizlerin telefonunuza bakamazsam o an ya toplantıdayımdır, ya Belediye Meclisi’ndeyimdir ya da bir bakanımızın makamında Trabzon’umuza hizmet istiyorumdur. Telefonumuza bakmadığımda bilin ki çağrınızı görür görmez en kısa zamanda size ulaşacağım” dedi.

Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinin kırsal mahallelerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan altyapı ve üst yapı çalışmalarını sırasıyla mahalle muhtarlarıyla paylaşarak bundan sonraki süreçte yapılacak olan çalışmalarla ilgili de istişarelerde bulunarak toplantıyı tamamladı. 

1-211.png

Editör: TE Bilisim