Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yomra ilçesinin Özdil ve Kıratlı mahallelerinin bağlantı yolunda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle sakinlerinin yapılan çalışmalardan ötürü teşekkür ettiği Başkan Gümrükçüoğlu, “Tüm imkânlarımızla halkımızın hizmetindeyiz” dedi.

GÜMRÜKÇÜOĞLU: BU YIL 250 BİN TON ASFALT SERDİK

Özdil-Kıratlı bağlantı yolunda altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltlama çalışmalarına başladıklarını kaydeden Gümrükçüoğlu, “Burada en başta hem Kıratlı’dan hem Özdil’den ve civar mahallerden lütfedip toplanan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. En başta halkımızın desteği, devletimize, bayrağımıza, vatanımıza sahip çıkması ile birlikte inşallah buradaki asfaltlama faaliyetlerimizi de devam ettireceğiz. Önümüzdeki yılda Allah (c.c.) nasip ederse mahallelerimizde beton olması gereken yerlere beton, asfalt olması gereken yerlere asfalt çalışmalarını sürdüreceğiz. Özdil-Kıratlı bağlantı yolunda altyapı çalışmalarını tamamladık, sürdürmekte olduğumuz asfaltlama çalışmalarını da birkaç gün içinde tamamlamış olacağız. En başta hemşehrilerimize minnettarız. Bütün imkânlarımız her zaman halkımızın emrindedir. Bu sene Trabzon sathında 250 bin ton asfaltı gerçekleştirmiş durumdayız. Beton yollarımızda bunun dışındadır. Bu vesile ile sahada olan, gecesini gündüzüne katan bütün işçi kardeşlerime teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Gümrükçüoğlu, “Trabzon Büyükşehir Belediyesi vatandaşımızın kendi yeridir. Her zaman halkımızla el ele omuz omuza hizmet etmeye devam edeceğiz. İnşallah daha iyi Kıratlı’da, daha iyi Özdil’de, daha iyi Yomra’da ve daha iyi Trabzon’da beraberce çalışmalarımızla buluşacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

MUHTAR KAZANCI: BAŞKANIMIZ TALİMAT VERDİ YOLUMUZ YAPILDI

Kıratlı Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Kazancı ise yapılan çalışmalardan ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. Özdil-Kıratlı bağlantı yolunun öğrenci servisleri başta olmak üzere sıklıkla kullanılan bir yol olduğunu ifade eden Kazancı, “Uzun yıllardır bütün uğraşmalarımıza rağmen bu yolu yapma imkânı bulamamıştık. Sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız duyarlılık gösterdiler, gelip yolu yerinde incelediler ve ekiplerini sevk ettiler. Yolun baştan sona ırmak geçişleri büze alındı. Gerekli olan dolgu çalışmaları yapılarak yolun zemini sağlıklı hale getirildi. Akabinde kanavasını açıldı ve filler malzeme serilerek altyapı çalışmasını tamamlandı. Şimdi de asfalt serme işlemine başladık. Allah (c.c.) nasip ederse bu hafta içinde bu çalışmamızı da tamamlamış olacağız. Başkanımız sağ olsun yine mahallerimize gelerek hem çalışmaları inceledi hem de vatandaşlarımızla hasbihal oldu. Bu hassasiyetlerinden ötürü Başkanımıza özellikle teşekkür ediyorum. Şahsında bütün emekçi arkadaşlarına da teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. Büyükşehir Belediyesi tarafından Kıratlı Mahallesi’nde icra edilen diğer çalışmalar hakkında da değerlendirmelerde bulunan Muhtar Kazancı, “Belediyemiz TİSKİ Genel Müdürlüğü mahallemizin Uzunyol Mevkii’nde içme suyu isale hattını iki yıl önce projelendirip ana hattın inşasını gerçekleştirdi. Şimdi Uzunyol Mevkii için Mavulpos’tan ek memba çalışmasına başladık. Bunun için 2 km ulaşım yolu yaptık. Şimdi de bu membanın ana membaya bağlantısını gerçekleştiriyoruz. Bu noktada da başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere TİSKİ Genel Müdürümüz Sayın Recep Köksal’a, Genel Müdür Yardımcımız Sayın Nurettin Tandoğan’a, İçmesuyu Daire Başkanımız Sayın Muhammed Mazlum’a ve tüm TİKSİ Genel Müdürlüğümüz çalışanlarına halkımız adına teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Büyükşehir Belediyemiz mahallemizde yol bakım çalışmaları gerçekleştiriyor. Kıratlı Mahallesi’nin ana yolunda da 1 km’ye yakın bozulmuş bir alan vardı. Buranın da bakım çalışmalarını yapıyoruz. Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na tüm çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

MUHTAR HATİPOĞLU: İSTEDİĞİMİZ HİZMETLERİ KISA SÜREDE ALDIK

Özdil Mahallesi Muhtarı Barış Hatipoğlu da mahallelerinde yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Özdil-Kıratlı bağlantı yolunun yanı sıra Büyükşehir Belediyesinden önemli yatırımlar aldıklarını ifade eden Hatipoğlu, “Mahallemizde 1 trilyon maliyetli kanalizasyon ihalesi yapıldı, şimdi çalışmalara başlanılacak. Menfez inşaatları, büz çalışmaları, istinat duvarı çalışmaları Büyükşehir Belediyemiz tarafından gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyemizden istediğimiz hizmetleri kısa sürede aldık. Büyükşehir Belediye Başkanımızın çalışmalarından çok memnunuz. Allah (c.c.) razı olsun” ifadelerini kullandı.

123456---kopya-20171120160427.png

Editör: TE Bilisim