Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, darbe kalkışımına karşı dik duruş mitinglerinde Trabzonlular ile birlikte olmaya devam ediyor. Meydan Parkı’nda dün akşam hemşehrilerine seslenen Başkan Gümrükçüoğlu, “Bu meydanları terk etmeyeceğiz” dedi.

Konuşmasında darbe kalkışımı sırasında hainlerin Cumhurbaşkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Orduları Başkumandanı Recep Tayyip Erdoğan’ı öldürmeye kalktıklarını, sivilleri şehit ettiklerini, TBMM’nin ve özel harekât birliklerinin bombalandığını hatırlatan Gümrükçüoğlu, “Allah’ın (c.c.) adaleti, milletimizin basireti ile başarılı olamadılar. Bu meydanları ülkemizde demokrasi, insan hakları, milli birlik ve beraberlik tam olarak yeniden yerleşinceye kadar boşaltmayacağız” dedi.

FETÖ HEM BU DÜNYADA HEM EBEDİ DÜNYADA HESAP VERECEK

Konuşması sırasında vatandaşların, “FETÖ gelecek hesap verecek” sloganı üzerine bu konuya da değinen Gümrükçüoğlu, “Allah’ın (c.c.) izniyle bu dünyada da, ebedi hayatta da hesap verecek. Allah Teala (c.c.) Kur’an-ı Kerim’inde, “Allah (c.c.) indinde din İslam’dır” derken, dinler arası diyalog safsatası ile birlikte Vatikan’ın Papası ile görüşebilen, Müslüman Türkler uluslar arası sularda katledilirken İsrail’i belirterek ‘otoriteden izin alınmalıydı’ diyebilecek kadar din, vatan ve millet düşmanı olan, yerleştiği Pensilwanya’dan ayrılamayan, darbe yapmaya kalkışan hain FETÖ ve onlara yardım eden herkes tabi ki hem bu dünyada hem ebedi dünyada hesap verecektir” şeklinde konuştu.

yesyeni-logo-final-120.png

Editör: TE Bilisim