Başkan Erbaşaran,Sahibi Olduğu Rehabilitasyon Merkezine Ziyarette Bulundu

Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Erbaşaran, Özel Erbaşaran Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi Ziyaret Etti…

Akçaabatlılar vakfı gerçekleştirdiği yardıma yönelik çalışmaların yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de çalışmalarında ağırlık veren Akçaabatlılar vakfı başkanı Yaşar Erbaşaran, sahibi olduğu Özel Erbaşaran Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaret etti. Rehabilitasyon merkezinde incelemelerde bulunan Erbaşaran, ziyaretinde, başta öğrenciler olmak üzere öğretmenler ve rehabilitasyon merkezi müdürü Nedim Topsakal ile de yakından ilgilendi.

20201203_125651.jpg

Erbaşaran, zihinsel, bedensel engelli, otistik, down sendromlu ve özel öğrenme güçlüğü çeken çocuk ve yetişkinlere yönelik eğitim hizmeti veren merkez hakkında rehabilitasyon merkezi müdürü Nedim Topsakal’dan bilgi aldı. Özel eğitim gerektiren çocukların mümkün olan en erken dönemde ihtiyaçlarına uygun yöntem ve araç gereçlerle desteklenmesi gerektiğine dikkat çeken Erbaşaran, “Özel eğitim dendiği zaman en temel ihtiyaç bireysel potansiyeli geliştirmek ve öğrenme yoluyla yeteneklerinin artırılmasıdır” dedi.

yasar-erbasaran-(2).jpg

Özel eğitim alanındaki hizmetlerin yaygınlaştırılmasının temel bir eğitim politikası olduğunu belirten Erbaşaran, “Engelli ya da öğrenme güçlüğü çeken çocuklarımızın eğitime kazandırılması sadece aileler için değil tüm toplum için çok önemli” diye konuştu. Erbaşaran, Özel Erbaşaran Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi müdürü Nedim Topsakal başta olmak üzere öğretmenlere ve çalışan personellere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

20201203_134449.jpg

TRABZON’UN EN BAŞARILI REHABİLİTASYON MERKEZİ

Özel Erbaşaran Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi 14 öğretmen 2 psikolog bir fizyoterapist ile özel eğitim ve engelli bireylere eğitim vermektedir bedensel engelliler eğitimi özel öğrenme güçlüğü eğitimi işitme engelliler eğitimi yaygın gelişimsel bozukluklar eğitimi zihinsel engelliler eğitimi bireysel ve grup eğitimleri aile ve çocuk danışmanlığı eğitimleri alanlarında kurumumuz Trabzon ili Ortahisar ilçesinde hizmet vermektedir.

yasar-erbasaran-(3).jpgyasar-erbasaran-(4).jpgnedim-topsakal.jpg20201203_134249.jpg20201203_134231.jpgmax2-025.jpg

Editör: TE Bilisim