Başkan Ekim Esnafla Bayramlaştı

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim Kurban Bayramı vesilesiyle Akçaabat esnafını gezerek esnafın bayramını kutladı ve hayırlı işler temennisinde bulundu.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı A. Hüseyin Altıntepe ve yönetimi, Kurban Bayramının son günü ve haftanın ilk günü olması vesilesiyle, sosyal mesafe ve maske kuralları kapsamında, Akçaabat esnafını gezerek esnafın bayramını kutladı ve hayırlı işler temennisinde bulundu.

Akçaabat esnafını tek tek gezerek bayramlaşan Başkan Ekim “Bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle bayramlar, geçmiş yıllara göre biraz farklı geçiyor. Büyüklerimizin ellerinden öpemiyor, küçüklerimizle kucaklaşamıyoruz. Akrabalarımızla, sevdiklerimizle telefon aracılığı ile bayramlaşıyor, ziyaretlerimizi sosyal mesafe ve maske kuralları çerçevesinde gerçekleştiriyoruz. Kurban Bayramının son günü ve haftanın ilk günü olması hasebiyle esnafımızla bir araya gelerek bayramlaşmak ve onlarla hasbihal etmek istedik.

Bu vesileyle değerli Akçaabatlı esnaflarımızın ve hemşehrilerimizin birlik beraberlik içerisinde, huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmelerini Cenab-ı Allah’tan temenni ediyor, işlerinde hayırlı kazançlar diliyor; selam, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum” dedi.

img_0471.jpgimg_0815.jpgimg_0911.jpgr3-005.pngr7-002.pngr10-003.pngr13.pngr14.pngr16.pngb-568.jpg

Editör: TE Bilisim