Başkan Abidin Çelik'ten Trabzon Dernekler Federasyonuna Tepki Mesajı!

Basına Ve Kamuoyuna

26 Mart 2019 Salı akşamı saat 19.00’da Trabzon Dernekler Federasyonu (TDF) tarafından İstanbul Sinan Erdem Spor Salonunda düzenlenen ve Sayın Ekrem İmamoğlu’nu ve Trabzonluları yok sayan Trabzon Dernekler Federasyonunu ve Başkanını kınıyorum.

Sayın Başkan ve TDF olarak, hemşerimiz ve evladımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nu yok saydınız. Trabzon’u ve Trabzonspor’u yok saydınız.

Bu şekilde siz yöneticiler, kullandığınız Trabzon adını refüze ettiniz. Kaldı ki AKP’nin Trabzon mitinginde, Trabzonlulara kendi evlatları Ekrem İmamoğlu’nu şikâyet edip ona oy vermeyin verdirmeyin, denmedi mi? Trabzonlunun onurunu, bu kadar ayaklar altına alma hakkını nereden aldınız.

Trabzon'un ve Trabzonspor'un hak kayıplarında sessiz kalan Trabzon Dernekler Federasyonu ve AKP iktidarı, Trabzon kimliğini İstanbul siyasetine kazandıran Sayın Ekrem İmamoğlu'nu, özellikle İstanbul’daki yarışta hemşerimize yanlış yaptınız ve AKP’nin kirli siyasetine çanak tutmaktasınız.

İstanbul’daki Trabzonlular, diğer adıyla; Trabzon Dernekler Federasyonu; Biz Binali Yıldırım'ı destekliyoruz diyorsunuz.

Sizler, Trabzonlusunuz, yıllar sonra adam gibi bir Trabzonlu Sayın Ekrem İmamoğlu çıkmış memleketimizden. 

Sayın Ekrem İmamoğlu; Trabzon'a, Düzköy’e ve yardım etmediği hiç bir belediye yoktur. Kimsenin elini boş çevirmemiştir. Ekrem İmamoğlu İstanbul'u kazanırsa, Karadeniz kazanır, Trabzon kazanır, Türkiye kazanır. Bir de utanmadan "Bize Her Yer Trabzon"  diyorsunuz. Siz Trabzonlu değilsiniz, olamazsınız. Trabzonlu olan, Trabzon kimliği olan hemşerimiz Sayın Ekrem İmamoğlu'nun yanında olur.

Bu vesile ile Trabzon Dernekler Federasyonu yönetimini ve başkanını şiddetle kınıyorum.

Kamuoyuna ve halkımıza saygıyla arz ederim

Abidin ÇELİK

Düzköy Belediye Başkanı

a-230.gif

Editör: TE Bilisim