Başbakan Binali Yıldırım, 2018 Yılında 110 Bin Yeni Memur Alımı Gerçekleştirileceğini Bildirdi.

Başbakan Binali Yıldırım, Kilis Valiliğinde Düzenlediği Basın Toplantısında, Gün İçerisinde Partisinin Adıyaman Ve Kilis Kongrelerini Gerçekleştirdiklerini Söyledi.

Başbakan Yıldırım: Türkiye Demokrasi Ve Refah Yolunda Asla Geri Adım Atmayacak

Bugün Kanun Hükmünde Kararname Yayımlandığını Ve Yıllardan Beri Kamuda "Taşeron Meselesi" Diye Bilinen Çalışanların, Artık Devlette Daimi İşçi Kadrosunda Görevlerine Devam Edeceğini Belirten Yıldırım, Yaklaşık Olarak 900 Bin Çalışanın Bu Sorununu Çözmekten Dolayı Mutlu Olduklarını Dile Getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hükümet Üyeleri Ve AK Parti Teşkilatlarına Bu Konuda Gösterdikleri Destek İçin Teşekkür Eden Yıldırım, Şunları Kaydetti:

"Ayrıca 2018 Bütçesi Malum Cuma Günü Meclis Genel Kurulunda Kabul Edildi Ve Yeni Yıla İnşallah Yeni Bütçemizle Girmiş Olacağız. 2018'de Devletin Verdiği Hizmetlerin Daha Kaliteli Bir Şekilde Daha Eksiksiz Bir Şekilde Yerine Getirilmesi İçin Sağlık Bakanlığımıza 36 Bin Sağlık Personeli Alacağız. Milli Eğitim Bakanlığına 20 Bin Öğretmen Ataması Gerçekleştireceğiz Ve Adalet Bakanlığında Da Çeşitli Hizmetlerde Çalışmak Üzere Zabıt Katibi, İnfaz Koruma Memuru Gibi 15 Bin Personeli İstihdam Edeceğiz. Ayrıca Köylerimizin Eksik İmam İhtiyacını Karşılamak Üzere Diyanet İşleri Başkanlığına 9 Bin 500 Kadro Vereceğiz, Müezzin, İmam Ve Kur'an Öğreticisi Olarak Buralarda Çalışacaklar. Gençlik Ve Spor Bakanlığı, Her Geçen Yıl Her Geçen Ay Yurt Sayısını Artırıyor Kredi Yurtlar Kurumu... Dolayısıyla Kredi Yurtlar Kurumunun Da İhtiyacı Olan 10 Bin 900 Personelin 2018’de İşe Başlaması İçin Gerekli İzinleri Almış Durumdayız.

Üniversitelerimizde 4 Bin, Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığında 2 Bin Ve Üniversite Hastanelerinde 7 Bin Yeni Personel Alınacak. Böylece Bütün Kurumlarımızda 110 Bin Yeni Memur Alımı Gerçekleştirilecek. Böylece Bakanlıklarda, Devlet Dairelerinde, 'Personel Eksikliğinden Dolayı İşlerin Aksaması' Diye Bir Sorun Yaşanmayacak, Hayırlı Uğurlu Olsun Diyorum."

123456---kopya-20171224200215.png

Editör: TE Bilisim