Bu Akşam Akçaabat Fk Futbol Sebat Başkanı Zeki Öztürk,Yönetim Kurulu Üyeleri,Teknik Heyet Ve Futbolcular İle Birlikte Kulüp Binasında Toplantı Gerçekleştirildi.

Her hafta gerçekleştirilen toplantılardan farklı bir toplantının olmadığını söyleyen  Kulüp Başkanı Zeki Öztürk Haber Sitemize Şu Açıklamaları Yaptı.

Toplantının Tekirovaspor Maçı İle Bir Alakası Olmadığını Söyleyen Akçaabat Fk Sebat Kulübü Başkanı Zeki öZTÜRK Sözlerine Şu Şekilde Devam Etti.

"Kulübün İç İşleyişi İle İlgili Bazı Konuları Görüşmek İçin Yönetici Arkadaşlarla Hocalarla, Futbolcularla Birebir Görüşme Yaptık.Son İki Haftada Alınan Olumsuz Gidişin Nedenlerini Araştırmak İçin Bu Tür Toplantılar Her Zaman Olabilir. Takımımıza Takviye Yapmamıza Rağmen İstediğimiz Sonuçları Alamayınca Bu Olumsuzlukların Devam Etmemesi İçin Ne Türk Çözüm Yaratabiliriz Diye Ekibimizle Bilgi Alışverişinde Bulunduk.

FETHİ TÜRKOĞLU SEVDİĞİMİZ SAYDIĞIMIZ BİR HOCAMIZDIR

Fethi Türkoğlu’nun Ayrılmasına Sıra Gelince Fethi Hoca, Sevdiğimiz Saydığımız Bir Hocamızdır. Ama Bazı İşlerde İstedikleriniz Olmuyor.Biz Kendi Bünyemizde Teknik Menajerlik Birimi Oluşturmuştuk. Fethi Hocayı'da O Göreve Getirdik.İlerleyen Süreçlerde  Baktık ki O Birimin Bize Pek Fazla Bir Katkısı Yararı Olmuyor Dolayısıyla da Fethi Türkoğlu İle Yollarımızı Karşılıklı Olarak Ayırdık.

Teknik Menajerlik Birimine Şuanda Bir Atama Yapmış Değiliz Atamamız da  Söz Konusu da Değil. O Birimimizi Şu Anda  Futbol Şube Sorumlumuz Erdal Serdar Yürütüyor.

HEDEFİMİZ PLAY OFF OYNAMAK DEĞİL DİREK ŞAMPİYON OLMAKTIR

zeki öztrkBiraz Zor Olsa da Bu Konu İle İlgili  Daha Önce Konuştuğumuz Gibi Şimdi Rahat Değiliz.Zor Olmakla Beraber Hedefimiz Yine Aynı "Şampiyonluk" Ondan Şaşmış Değiliz. Âncak Hedefimizi Tutturamazsak En Kötü İhtimal hedefimiz Play Off Oynamaktır.Tekrer söylemek istiyorum takım olarak her zamanki gibi Hedefimiz Play off Oynamadan Direk bir üst lige Çıkmaktır.kendi grubumuzda Tek Rakibimiz Var Oda Ümraniyespor ve sonuç olarak ta ligi  Ümraniyespor’un Üzerinde  Kapatmaktır.

Bunun Yanında Gücümüz Yetebilir mi, Yetmez mi, Başarabilirmiyiz, Başaramazmıyız O Ayrı Şey Ama Bu Ligin En Kaliteli Takımı Biziz. Bunu Biz Değil Rakiplerimiz Söylüyor.

DEVRE ARASINDA YAPILAN TRANSFERLER TAKIMA GÜÇ KATTIK

3.Lig Değil Buna 2.Lig, Bank Asyayıda Katarsak Olduğu Grubun Üzerinden Bank Asyadan 4, 2.Ligden 2 Toplam 6 Futbolcuyu  İstediğimiz Yerle re Transfer Ettik.Futbolcuların Transferini Hassasiyetle Takip Ederek Takımımıza Kazanılmasında Üstün Başarı Sarfeden Başta Futbol Şube Sorumlusu Erdal Serdar Ve Yönetimdeki Arkadaşlarıma Teşekkür Ediyorum.Aldığımız Futbolcular Kaliteli Futbolculardır.Bu Anlamda Biz Sadece Devre Arası Değil Devre Arası Gelmeden Bir Ay Önce Transfer Yaptığımız Futbolcularla Görüşmeye başlamıştık Ve Devre Arasında ’da Transferlerimizi Sonuçlandırdık.

 

Editör: TE Bilisim