Trabzon İle Akçaabat Arasındaki Trafik Sorununu Çözmek İçin Sahilden Geçirilmesi Planlanan Ve Tartışmalara Neden Olan Yol İle İlgili Önemli Bir Gelişme Yaşandı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim İle Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ı Ziyaret Ettiklerini Belirterek Oluşturulacak Çalışma Grubu İle Alternatif Bir Plan Hazırlanacağını Söylense de, Akçaabat Kamuoyunu Bu Görüşmenin Bir Netice Vermeyecek Olduğu Görüşünde.

Konuyla İlgili Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Bugün Gerçekleştirilen Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık Ayı Oturumunda Yaptığı Açıklamada “Akçaabat’ta Sahilden Geçmesi Düşünülen Sahil Yolu İçin Akçaabat Belediye Başkanı İle Birlikte Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan’ı Ziyaret Ettik. Bakanımız İle Akçaabat’ın Trafik Sorununu Akçaabat Belediye Başkanımız İle Görüştük. Sorun Üzerine Çalışmamız Gerektiğini Belirttik. Bir Bakan Yardımcısı Görevlendireceğini Söyledi. Ortak Bir Çalışma Grubu Oluşturacak Ve Bu Çalışma Grubu Alternatif Bir Plan Hazırlayıp Bakanımıza Sunacak. Bir Plan Üzerinde Konuşulurken Farklı Alternatifler Sunmak Gerekir” Dedi.

img-20190719-wa0011.jpg630-(a)-073.jpg630-(b)-072.jpg630-(c)-024.png

Editör: TE Bilisim