Bakan Selçuk Açıkladı! Bugün Hesaplara Yatıyor

Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk Tediyelerin Hesaplara Yatacağını Söyledi.

Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Kamu İşçilerinin 13 Günlük İlave Tediyelerinin Bugün Hesaplara Yatırılacağını Duyurdu.

Bakan Selçuk, Yaptığı Yazılı Açıklamada, İlave Tediyelerin 52 Günlük Olduğunu Ve Yılda 2 Kez Yayınlanıp, 2'şer Taksitte Ödendiğini Belirtti.

Kamu İşçilerinin 13 Günlük Bu Yılın Son İlave Tediyelerinin Bugün Hesaplara Yatırılacağını Bildiren Selçuk, Devlet Ve Ona Bağlı Müesseselerde Çalışan İşçilere İlave Tediye Yapılmasına İlişkin 6772 Sayılı Kanun Gereği Kamu İşçisine Ödenen İlave Tediyelere, 2017'de Taşerondan Kadroya Geçen İşçilerin De Dahil Olduğunu Anımsattı.

Bakan Selçuk, "Bakanlık Olarak Her Zaman Olduğu Gibi Türkiyemiz İçin Değer Üreten, Kalkınmamızın En Büyük Destekçisi Olan İşçi Kardeşlerimizin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz" Dedi.

Öte Yandan Kamu İşçilerine Verilen İlave Tediyenin 13 Günlük İlk Taksiti 31 Ocak'ta, İkinci Taksit İse 22 Mayıs'ta Ödenmişti. Kamuda İstihdam Edilen İşçilere Ödenen İlave Tediyelerin 3’üncüsü 27 Temmuz'da Hesaplara Yatırılmıştı.

19438-035.jpg

Editör: TE Bilisim