Önceliğimiz Akçaabat’ın Birlik Ve Beraberliği

Akçaabat Bağımsız Belediye Başkan Adayı Okan Koç, Akçaabat’ta Görev Yapan Yerel Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Bir Araya Geldi.

Önceliklerinin Gönüllerde Birlik Ve Beraberliği Sağlamak Olduğunu Belirten Koç, Bu Birlik ve Beraberlikten Akçaabat’ın Dolayısıyla Akçaabat Halkının Kazançlı Çıkacağını Söyledi.

Koç, “Biliyoruz ki Gönülleri Kazanmak Zor Bir İştir. Âmâ Bizler Çıktığımız Bu Yolda Zoru Başaracağımıza İnanıyoruz. 

Bugün Baktığımızda Parti Yönetimlerine Gelenlerin, Özgür Olmadıkları Gibi Birileri Tarafından Yönetileceğini Düşündüğü İçin Her Hangi Bir Partinin İçerisinde Yer Almadığını Belirten Akçaabat’ın Tek Bağımsız Belediye Başkan Adayı Okan Koç Açıklamalarına Şöyle Devam Etti:

“Her Şeyden Önce Akçaabat Kazanmalı, Akçaabat Halkı Kazanmalı. Bizler Akçaabat’ın Sorunlarını Biliyoruz. Bu Sorunlar Çözülmeyecek Sorunlar Değil. Önemli Olan Birlik Ve Beraberliğimizi Toplumumuzun Tüm Katmanlarında Tesis Etmek. Bunu Başardığımız Zaman İlçemizde Çözülmeyecek Sorunlar Kalmaz.

Bizler, Sorumluluk Sahibi İnsanlar Olarak İlçemize Akçaabat’ımıza Ve Halkımıza Hizmet İçin Bu Göreve Talip Olduk. Bu Yolda İlçemize Önemli Hizmetler Vereceğimize İnanıyoruz ”Diye Konuştu.

dsc_8678.jpgdsc_8677.jpgdsc_8676.jpga-038.gif

Editör: TE Bilisim