Bağımsız Aday Okan Koç, Akçaabat Salı Pazarında Kadınlarla Buluştu

Akçaabat Belediyesi Bağımsız Adayı Okan Koç, Bölgemizin En Büyük Pazarı Olan Salı Pazarında Kadınlarla Ve Pazarcılarla Bir Araya Geldi.

Kurum Ziyaretleri Ardından Salı Pazarını Gezen Koç,Pazarcı Esnafı Tarafından Sevgiyle Karşılandı.

"İLÇEMİZİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ"

Pazarcılarla Ve Kadınlarla Bir Araya Gelen Koç, “İktidarın Ekonomi Politikasında Yükü Çeken İşçiler, Emekçiler Ve Kadınlar Oluyor. Bugün Hepimizin Alım Gücü Düşmüş Vaziyetedir. Pazarcılar Da Geçimini İdam Ettirmekte Güçlük Çekmektedir. Şimdiye Kadar Bütün Partiler Bizlerden Oy İsteyip, Proje Anlattılar. Bizler Hem Oy İstiyoruz Hem De Birlikte Yönetmek İstiyoruz” Dedi.

Ziyareti Sırasında Kadınlardan Büyük İlgi Gören Koç, Yurttaşlarla Uzun Süre Sohbet Etti. Onların Sıkıntılarını Ve Beklentilerini Dinledi. Vatandaşlara Gerçekleştirecek Olduğu Projelerini Anlattı. Koç, “Çocuğuna Pazardan İstediği Meyveyi Sebzeyi Alıp Yediremeyen Kadınlar Var. Sorunlarımız Ortak, Çözümlerini De Ortak Bulacağız ”Diyen Koç, Vatandaşlarımızın Bize Gösterdikleri İlgi Ve Samimiyetten Dolayı Kendilerine Teşekkür Ediyorum.

Vatandaşlardan Koç’a Övgü:

Partili Adaylardan Çok İnsana Ulaştınız. Onlardan Çok Koşturdunuz Ve Onlardan Emin Olun Daha Çok Kafa Yordunuz. 31 Martta Hangi Sonuç Çıkarsa Çıksın Üzülmeyin. Siz Bizim Baş Tacımız Olarak Kalacaksınız

dsc_0110-001.jpgdsc_0113.jpgdsc_0115-002.jpgdsc_0129.jpgdsc_0137-001.jpgdsc_0152-001.jpgdsc_0165.jpga-183.gif

Editör: TE Bilisim