Bilal Özcan, katıldığı 2. Sayfa programında Kaya Çilingiroğlu'nun geçmişte yaşadığı bir olayı gündeme getirdi. Bugün gazetesi yazarı Bilal Özcan, eski sevgilisinin kız arkadaşına demlikle saldırdığı için 4.5 yıl hapsi istenen Zehra Çilingiroğlu'nun babası Kaya Çilingiroğlu'nun da yıllar önce benzer bir olaya imza attığını söyledi. Özcan, "Kaya, yıllar önce bir gazeteciyi öldüresiye dövmüştü" dedi.

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun 16 yaşındaki kızı Zehra, geçtiğimiz hafta Etiler'de demlik olayına imza atmıştı. Eski aşkını yeni kız arkadaşıyla görünce kıskançlık krizine giren Zehra, kızın üstüne demlik fırlatıp sıcak çay dökmüştü. Savcı demliği silah gördü ve Zehra'nın 4.5 yıl hapsini istedi.

BABASINA BAK KIZINI AL

Bugün gazetesi yazarı Bilal Özcan, katıldığı 2. Sayfa programında sunucularla birlikte Zehra Çilingiroğlu'nun bu davranışına ağır eleştirilerde bulundu. Özcan, bu olayla birlikte yıllar önce Kaya Çilingiroğlu'nun bir gazeteciyi komalık ettiğini anımsadığını söyledi.

"GAZETECİYİ ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ"

'Ökfe kontrolü çok önemli. İnsan çocuk da olsa kendisini dizginlemeli' diyen Bilal Özcan, 'Kaya Çilingiroğlu da 18 yaşındayken benzer bir olaya sebep olmuştu. Gazeteci Bediz Doğan'ı öldüresiye dövmüştü. Kendisini Ahu Tuğba ile çekti diye. O zamanki hafta sonu gazetesine kapak olmuştu. Bu da Kaya'yı çok kızdırmıştı" şeklinde konuştu.

HAPSE GİRDİ

Bu olaydan sonra Kaya Çilingiroğlu'nun hapis yattığını da anımsatan Bilal Özcan, "Bediz Doğan da 6 ay hastanede yattı. Yoğun bakımda tedavi gördü ve hayata döndü. Hala izini taşır. Bugün Zehra'nın yaptığı olaya bakınca ben onu hatırladım" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim