İYİ Parti Trabzon il Başkanı Azmi Kuvvetli 10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle mesajlar gelmeye devam ediyor. İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli de günün anlamına binaen mesaj yayınladı.

Kuvveti şu ifadeleri kullandı:

Demokrasinin temel taşlarından olan basın, haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Bu anlamda kurumlarla bireyler arasında bilgi akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenmektedir.

 Aydınlatıcı ve yol gösterici fonksiyonuyla basın, sivil topluma dinamizm ve demokrasinin sağlıklı şekilde işlemesine önemli katkı vermektedir.

Kamuoyunu tarafsız bir şekilde bilgilendirme görevi ifa eden gazeteci arkadaşlarımız, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadırlar.

Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınmasını gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan, yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti yapan tarafsız basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, ebediyete intikal eden basın çalışanlarına Allahtan rahmet diler, hayatta olanlara sevgi ve saygılarımı sunarım.

5301.jpg19438-112.jpg

Editör: TE Bilisim