Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu’nun Katkılarıyla Darıca Beldesi Atatürk Parkına “Gazebo” Ağacından 2 Adet Kamelya Gönderildi.

Darıca Beldesi Belediye Sınırları İçerisinde Yer Alan Atatürk Parkı Son Yılların En Yoğun Günlerini Yaşarken Gazebo Ağacından Yapılan 2 Adet Kamelya Parka Ayrı Bir Renk Kattı. Yenilenen Yüzü İle Darıca’nın Çekim Merkezi Haline Gelen Atatürk Parkına Yapılan Kamelyaların Darıca Beldesine Kazanılmasında En Büyük Katkısının  Ak Parti İstanbul İl Başkanı Akçaabat’lı Hemşerimiz Aziz Babuşcu’nun Olduğunu Söyleyen Belediye Başkanı Muhammet Altınel Aziz Babuşcu'ya  Sonsuz Teşekkürlerini İlettiğini Söyledi.

IMG_9202Atatürk Parkında Yapılan Düzenlemeler Ve Çalışmalarla İlgili Açıklamalarda Bulunan Darıca Beldesi Belediye Başkanı Muhammet Altınel Sözlerine Şu Şekilde Devam Etti.

IMG_9216“Biz Göreve Geldikten Sonra Parkımızla İlgili Çok Ciddi Çalışmalarımız Oldu. Çok Değişiklik Yaptık. Dolayısıyla Bu Değişikliklerin Neticesinde Buradaki İnsan Sirkülâsyonu Çok Arttı. Gelen Giden Burayı Ziyaret Eden Akşamları Parkımız Sakin Yer Olduğu İçin Burayı Tercih Eden Kişi Sayısı Çok. Dolayısı İle Yeni Bir Takım İlaveler Düzenlemeler Yapmamız Gerekiyordu Bununla İlgili Bir Takım Düşüncemiz Vardı Zaten.

IMG_9218Tabi Biz Her Şeyi Halkımız İçin Yapıyoruz İnsanlarımızı Bütün Trabzon’da Bulunan Belki Herkesin İçin Mücadele Ediyoruz Halkımız İçin Çalışıyoruz.Darıca Belediyesi Yaz Sezonuna Girerken Daha Yaşanabilir Bir Darıca, Özlenen Yeşil Darıca’yı Oluşturmak İçin Yoğun Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor." Sözleri İle Açıklamalarına Devam Eden Darıca Beldesi Belediye Başkanı Muhammet Altınel'in İnternet Haber Sitemize Yapmış Olduğu Görüntülü Açıklamaları Sizlerle Paylaşıyoruz.

 DARICA BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET ALTINEL'İN HABER SİTEMİZE YAPMIŞ OLDUĞU AÇIKLAMALAR.

HABERİN GÖRÜNTÜSÜ - 1 http://www.youtube.com/watch?v=RAvrHpJ1z34&feature=youtu.be DARICA BELDESİ ATATÜRK PARKINDAN GÖRÜNTÜLER http://www.youtube.com/watch?v=zW5paoMflTA&feature=youtu.be
Editör: TE Bilisim