Ramazan Bayramı Münasebetiyle Akçaabat Belediyesi Tarafından Atatürk Parkında Organize Edilen Bayramlaşma Törenine Çevre Ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet BALTA, AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Eski Genel Müdürü Mehmet Baş, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen Çok Sayıda Protokol Mensubu Ve Vatandaşlar Katıldı.

Bayramlaşma Töreni Her Bayram Olduğu Gibi Bu Bayramda Kalabalık Geçti. Bu Bayramda Yalnız Protokol Ağırlığı Vardı. Çevre Ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta Görevine Başladığı Günden Bu Zamana Kadar İlk Kez Akçaabat’ta Bir Bayramlaşma Programına Katıldı.

Vatandaşlarla Protokol Mensuplarının Bayramlaşması Yoğun Şekilde Devam Ettiği Sırada Ak Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu Hala Programdaki Yerini Almamıştı. Taki Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen Bayramla İlgili Günün Anlam Ve Önemini Belirten Konuşmasına Başlayana Kadar. Şefik Türkmen Konuşmasına Başladı Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu’da Bayramlaşma Programına Katılmış Oldu.

IMG_4150

Şefik Türkmen Konuşmasının Sonunda Ak Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu’na Dönerek Kendisine Hitaben “Milletvekilimiz Yeni Geldiler, Milletvekilimizi Her Zaman Burada Bulamıyoruz Şimdi Kendisini Bulmuşken Kendileri İsterse Takdim Ederse Birkaç Söz Söylerler.” Demesi Bir Anda Bayramlaşmaya Katılan Başta Çevre Ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar Ve Çok Sayıda Partililerde Şok Etkisi Yarattı.

Bu Konuşmanın Üzerine Bazı Partililer İle Vatandaşlar, Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in Milletvekili İçin Yaptığı Özeleştirinin Yerinde Olduğu, Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu’nun İse Hala Akçaabatlılara Milletvekili Gücünü Gösteremediğini Bir An Önce Ne Yapıp Edip Akçaabat’ın Sorunlarıyla İlgilenmesi Ve Akçaabat’a Gelmesi Gereken Yatırımlar Var İse Bu Yatırımların Akçaabat’a Gelmesini Kendisinden Beklediklerini Belirttiler.

 

 

Editör: TE Bilisim