Atina'da Kritik Randevu! İlk 11'ler Belli Oldu

AEK Trabzonspor Maçı Canlı Yayın | UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu Şifresiz Canlı İzle

AEK Trabzonspor Maçı İle UEFA Avrupa Ligi'nde Heyecan Devam Ediyor. AEK Trabzonspor Maçı Canlı Yayın Anlatımı Ve Önemli Pozisyonları SKOR'da... AEK Trabzonspor Maçı Canlı İzle Bağlantısı Da Haberde Yer Alıyor. Temsilcimiz, Grup Aşamasına Kalma Yolunda 29 Temmuz Günü Oynanacak Rövanş Öncesi Avantajlı Bir Skor Elde Etmenin Peşinde... Takımların Karşılaşmada Mücadele Edeceği 11'ler Belli Oldu.

AEK Trabzonspor Canlı! AEK Trabzonspor Maçı İle UEFA Avrupa Ligi’nde Heyecan Devam Ediyor. Play-Off Turu İlk Maçında Yunanistan Ekibi AEK İle Bir Araya Gelen Temsilcimiz, Grup Aşamasına Kalma Yolunda 29 Temmuz Günü Oynanacak Rövanş Öncesi Avantajlı Bir Skor Elde Etmenin Peşinde. AEK Trabzonspor Maçı Canlı Yayın Anlatımı Ve Önemli Pozisyonları SKOR’da… AEK Trabzonspor Maçı Canlı İzle Bağlantısı Da Haberde Yer Alıyor.

AEK Ve Trabzonspor Karşılaşmaya Şu 11’ler İle Çıkacak:

AEK: Barkas, Paulinho, Vranjes, Svarnas, Helder Lopes, Simoes, Simao, Livaja, Mantalos, Verde, Nelson Oliveira

TEKNİK DİREKTÖR: Miguel Cardoso

TRABZONSPOR: Uğurcan, Pereira, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Novak, Abdulkadir Parmak, Sosa, Abdülkadir Ömür, Ekuban, Nwakaeme, Sörloth

TEKNİK DİREKTÖR: Ünal Karaman

STAT: OACA Spyros Louis

SAAT: 21.00

HAKEM: Daniel Siebert

YAYIN: TRT Spor

AEK TRABZONSPOR MAÇI CANLI İZLE BAĞLANTISI

Ev Sahibi Ekipte Herhangi Cezalı Ya Da Sakat Oyuncu Bulunmuyor. Bordo Mavili Ekipte İse Ogenyi Onazi Uzun Süreli Sakatlığı Nedeniyle Bu Mücadelede Yer Alamıyor.

ayder-turizm-logo-koksal-071-413-003.png

 

 

 

Editör: TE Bilisim