Eğitim-İş Akçaabat Temsilcisi Abdurahman Küçükbekar Tarafından Sendika Üyelerine Lazeli Restauratta Kahvaltı Verildi.

Eğitim-İş Akçaabat Temsilciliği Tarafından Geleneksel Hale Getirmeyi Düşündükleri Kahvaltının, Birlik Beraberliğin İlki 01 Aralık 2013 Pazar Günü Sendika Üyelerinin Bir Araya Gelmesi İle Gerçekleşti. Kahvaltıya Eğitim-İş Trabzon Şube Yönetimi, Vakfıkebir İlçe Temsilciliği İle Genel Merkez Adına Örgütlenme Sekreteri Mehmet AKINCI Katıldı.

Kahvaltıda Bir Konuşma Yapan Eğitim-İş Trabzon Şube Başkanı Tamer ÖZLÜ Şunları Söyledi.

’’Sayın Konuklar. Eğitim-İş Sendikasının Atatürk Düşüncesine Sıkı Sıkıya Bağlı Çağdaş, Kişilikli, Eğitim Emekçileri Sevgili Eğitim İş Ailesi;Sizlere Şahsım Ve Yönetim Kurulum Adına Saygı Ve Sevgiyle Selamlıyorum.

Bizler Eğitim-İş Ailesi Olarak Atatürkçü Düşünceye Gönülden Bağlı Çağdaş Eğimcileriz. Tıpkı Ulusal Kurtuluş Savaşı Günlerinde Olduğu Gibi, Ülkenin Birliği Ve Bütünlüğüne Sonuna Kadar Sahip Çıkacak, Ülkeyi Yeni Bir Ortaçağa Sürüklemek İsteyen Bölücü Ve İşbirlikçi Cemaatlere Karşı Cumhuriyetçi Çizgide Direnerek, Laik Ve Çağdaş Cumhuriyet Düzeninin Sonsuza Kadar Devam Etmesini Görev Bileceğiz.

Saygıdeğer Eğitim Ve Bilim Emekçi Arkadaşlarım. Yüreğinizdeki Güzelliğe, Beyninizdeki Aydınlığa, Tebeşirlerinizin Ucundaki Bilime, Silgilerinizin Temizliğine, Onurlu Duruşunuzun Heybetine, Sarsılmaz İnancınıza, Alnınızın Terine Güveniyoruz. Emeğin En Yüce Değer Olduğuna İnanıyoruz. Dirence Takat; Yanlışa, Yalana, Karanlığa Tokat Olduğunu Biliyoruz. Küllerimizden Yeniden Doğduysak, Geleceğe Umutla Bakıyorsak Ve Karanlığın Kalelerini Yıkıyorsak Bu Yüzdendir. Her Gün Biraz Daha Büyüyoruz. Gen Beyinlerde Büyütüyoruz Atatürk’ü Ve Ondan Bize Armağan Cumhuriyeti. Bilim, Rehberimiz Oluncaya Kadar, Güzel Yurdumuzun Her Bir Köşesi Aydınlanıncaya Kadar Sürecek Bu Mücadele.

Bu Anlamda Eğitim-İş’e Gönül Veren Ve Eğitim-İş Bayrağını Dalgalandıran Eğitim Emekçileri Olarak Bu Zor Süreçte Dik Durduğunuz Ve Bu Onurlu Mücadeleyi Sürdürdüğünüz İçin Sizleri Canı Gönülden Kutluyor, Hepinize Hoş Geldiniz Diyorum.” HABERİN GÖRÜNTÜSÜ https://www.youtube.com/watch?v=NGmdusAczUo

FOTOĞRAFLAR

IMG_1962

IMG_1965

IMG_1966

IMG_1974

IMG_1977

IMG_1979

IMG_1983

IMG_1985

IMG_1989

IMG_1998

IMG_2001

IMG_2011 Fotoğrafların tamamına "köksal ustaoğlu" facebook sayfasından bakabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim