Akçaabat Belediyesi, Bir Yandan İlçe Parklarının Yenileme Çalışmalarına Devam Ederken Bir Yandan Da Akçaabat'ın Merkezinde Bulunan Ve Zamana Yenik Düşerek Yıpranan Tören Alanı Olarak Kullanılan Atatürk Parkını Yeniden Düzenleyerek Kullanıma Sunacak.
Özellikle Atatürk Parkını Yeniden Düzenlemek İçin Harekete Geçen Akçaabat Belediyesi Atatürk Parkını Daha Kullanılır Ve Modern Bir Hale Dönüştürecek. Atatürk Parkında Yoğun Çalışmaların Yaşandığı Akçaabat’ta Çalışmalar Sonucunda Atatürk Parkının Altyapı Ve Üst yapı Çalışmaları İle Baştan Aşağı Değişerek Akçaabat'a Yakışır Hale Gelecek.
Atatürk Parkının Düzenleme Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ederken Çevredeki Vatandaşlarda Çalışmaları Yakından Takip Ediyor. Parkın İçerisinde Bulunan Çam Ağaçların Kesilmelerine Ve Kökleri İle Birlikte Kaldırılmalarına Tepki Gösterdiler. Bazı Vatandaşlar Kesilmiş Olan Çam Ağaçlarının Üzerinde Oturarak Üzüntülerini Dile Getirdiler.
Park Alanına Gelen Vinçlerle Çam Ağaçlarını Büyük Tonajlı Araçlarla Alan Akçaabat Belediyesi Yetkilileri Parktan Kestikleri Çam Ağaçlarını Marangozda Biçtirerek Belediyenin İşlerinde Kullanacak Olduklarını Belirttiler.
HABERİN GÖRÜNTÜSÜ http://www.youtube.com/watch?v=Lf0n0EE43Ww&feature=youtu.be
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.