Atatürk Havalimanı'ndan Biraz Önce Son Dakika Haberi Geldi. İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Giriş Bölümünde Patlama Yaşandı. Olayda Yaralananların Olduğu Öğrenildi. Ayrıca Atatürk Havalimanı'nda Şuan Uçakların Hareket Etmesine Ve İnişlere İzin Verilmiyor.

Bekir Bozdağ, "İlk Belirlemelere Göre 10 Şehidimiz Var. Bir Terörist İlk Önce Kaleşnikofla Etrafı Taradı Ve Kendini Patlattı." Dedi.

DHMİ Kaynakları; Biri Dışhatlar Biri Otoparkta Olmak Üzere İki Canlı Bomba Patladı. Bölgeden Gelen Son Dakika Haberlerini Anında Aktaracağız.

Son Dakika: Meclis’te Patlamaya İlişkin Bilgi Veren Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Havalimanın Dış Hatlar Girişinde Bir Terörist Önce Keleşle Etrafı Tarayıp Sonra Kendisini Patlattı. 10 Civarında Şehidimiz Var. 20 Civarında Da Yaralı Olduğu Söyleniyor. Ayrıca Havalimanı Metro Girişinde De Bir Patlama Olduğu Bilgisi Geldi" Dedi.

İKİ SALDIRGAN ÖLDÜRÜLDÜ

Edinilen Diğer Bilgiye Göre İse İki Saldırganın Olay Yerinde Öldürüldü.

Meclis'te Patlamaya İlişkin Bilgi Veren Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Havalimanın Dış Hatlar Girişinde Bir Terörist Önce Keleşle Etrafı Tarayıp Sonra Kendisini Patlattı. 10 Civarında Şehidimiz Var. 20 Civarında Da Yaralı Olduğu Söyleniyor. Ayrıca Havalimanı Metro Girişinde De Bir Patlama Olduğu Bilgisi Geldi" Dedi.

Son Dakika: CNN Türk Televizyonu'na Konuşan Bir Görgü Tanığı, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinin Otoparkında Olduğunu Ve Aracına Bindiği Sırada İlk Patlama Sesinin Duyulduğunu Söyledi. Görgü Tanığı Ayrıca 50'ye Yakın Silah Sesi Duyduğunu Ve Patlamanın Ardından İkinci Bir Bombanın Daha Patladığını Ve Çok Sayıda Ambulansın Olay Yerine Geldiğini Söyledi. Ayrıca Olayların Otopark Kısmında Gerçekleştiğini İddia Etti.

yesyeni-logo-final-055.png

Editör: TE Bilisim