Türkiye’nin, Trabzon’un spor ve iş dünyasından tanıdığı sevilen spor ve iş adamlarından Atalay Armutçu kızını evlendirdi.

Ankara Keresteciler Derneği Odası Başkanı Mehmet Ercan’ın oğlu Nazım Ercan ile hayatını birleştiren Akçaabatlı iş adamı Atalay Armutcu’nun kızı Fulden Armutcu, Ankara Gölbaşı Akalın düğün salonunda gerçekleştirilen düğünle hayatlarını bir imza ile sonsuza değin resmileştirdiler.

Ankara Altındağ belediye başkanı Veysel Tiryaki’nin kıydığı nikâhın şahitleri ise, Damat Nazım Ercan’ın nikâh şahidi Mehmet Yiğiner olurken gelin Fulden Armutcu’nun nikâh şahitleri Trabzon Eski Milletvekili Dr. Ali Kemal BAŞARAN ve gelinin dayısı Trabzonspor Başkan yardımcısı Vakıfbank Operasyon birliği Daire Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih idi.

Damadın Babası Mehmet Ercan Annesi Neşe Ercan, Gelinin Babası Atalay Armutcu Annesi Zehre Armutcu düğüne katılan tüm misafirlerle tek tek ilgilenerek kendilerine hoş geldiniz temennilerinde bulundular. Çocuklarının düğününde oldukça mutlu gözüken aileler düğün süresi boyunca kusursuz organizasyona imza attılar.

ADM_7834

SPOR, SİYASET VE İŞ DÜNYASI DÜĞÜNDE BİR ARAYA GELDİ

Nazım Ercan-Fulden Armutcu Ercan’ın dillere destan düğününe Trabzonspor kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, İnşaatçı iş adamı İbrahim Usta, Gümrükler genel müdürü Cenap Aşçı, Sayıştay başsavcısı Ömer Duman, Trabzon eski milletvekillerinden Kemal Cevher, Ali Kemal Başaran, Zonguldak milletvekili Ali Uzun, Ordu milletvekili Dr. Yener Yıldırım, Umut hastaneleri sahibi MHP Trabzon milletvekili adayı Yavuz Aydın’ın abisi Hamit Aydın ve çok sayıda spor, siyaset ve iş dünyasından başarılı tanınmış isimler katıldı

BOL BOL HORON OYNANDI

Gelin tarafının Akçaabatlı olması münasebetiyle düğüne kemençe eşliğinde çalınan horon havası renk kattı. Kimi zaman salonun içerisine sığmayacak şekilde büyüyen horon halkaları yer yer düğün salonunun dışarısına taştı. Damat ve gelinin kol kola girip horon oynaması ise düğünün en eğlenceleri bölümlerinin başında yer aldı.

DAMAT VE GELİN AYNI İŞYERİNDE ÇALIŞIYOR

Vakıflar bankası genel müdürlüğü yalın bankacılıkta uzman olarak çalışan damat Nazım Ercan ile gelin Fulden Armutcu,uzun yıllar işyerlerinde tanışmış ve hayatlarını düzenlenen muhteşem düğünle noktalamış oldular..

Bizlerde www.akcaabatinsesi.com internet haber sitesi olarak genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ????????????????????????????????????

 

Editör: TE Bilisim