“Beni Böyle Sev” Fırtınası Cumartesi Gecesi Esecek

TRT 1 Ekranlarının Fenomen Dizisi Ve Üniversite Gençliğinin Göz Bebeği “Beni Böyle Sev” 8 Kasım Akşamı İtibariyle Artık Cumartesi Akşamları Ekrana Gelecek.

Bu Hafta Başında Yayınlanan Bölümün Hemen Ardından Yeni Yayın Bölümü İçin Kamera Karşısına Geçen Ekip Yeni Bölüm İçin Hiç Dinlenmeden Çalıştı.

Cumartesi Akşamı Sürprizlerle Dolu Yeni Bir Bölüm Hazırladıklarını Söyleyen Yapımcı Başak Bingüller “Kanalımızın Yeni Düzenlemesinde Seyircimiz İle Cumartesi Akşamları Buluşacağız.  Beni Böyle Sev, Ekranlarda Kemik Bir Seyirciye Sahip Ve İçeriği İle Milyonların Sevgisini Kazanmış Bir Dizi, Her Bölüm Gücümüzü Katlıyoruz. Cumartesi Akşamı Muhteşem Bir Bölüm İle Yeni Yayın Günümüze Merhaba Diyeceğiz” Dedi.

Dizide “Ömer” Karakterini Canlandıran Alper Saldıran Ve “Ayşem” Karakterini Canlandıran Zeynep Çamcı İse “Beni Böyle Sev Fırtınası Cumartesi Akşamları Esmeye Devam Edecek, Özellikle Hafta Sonu Olduğu İçin Öğrenci Arkadaşlarımız Diziyi Daha Rahat İzleyecekler Nede Olsa Bu Dizi Onların Hayatlarının Ekrana Yansıyan Hali” Dediler.

Beni Böyle Sev / 73.Bölüm Özet,Yapım:Bsk Yapım (Çağrı Bingüller – Başak Bingüller),Yönetmen:Levent Türkan,Senaryo: Hakan Haksun,Yayın Kanalı: TRT 1,Yayın Tarihi:8 Kasım Cumartesi 19.50

Oyuncular: Alper Saldıran (Ömer) – Zeynep Çamcı (Ayşem) - Ozan Osmanpaşaoğlu (Tolga)- Eda Ece (Zeyno),Umut Kurt (Mazhar) – Burcu Altın (Reyhan)- Erdem Akakçe (Haluk) – Bala Atabek (Fahriye),Can Sipahi (Tarık)- Gülden Dudarık (Aylin) – Deniz Gürzumar (Metin) – Mine Kılıç (Melda),Eren Kurtel (Edip) – Aslı Bekiroğlu (Ayça) – Onur Sermik (Ahmet) - Özge Özyalçın (Sevinç) Ve Güven Kıraç (Nail) – Selen Uçer (Eda) – Zafer Algöz (Menteş)

Zeyno’nun Evlendiğini Öğrenen Ömer Ve Ayşem Şaşkındır. Ayşem, Zeyno İçin Endişelenmekte, Ömer İse Kızın Ailesinin Bu Duruma Çok Büyük Tepki Göstereceğini Düşünerek Zeyno’ya Kızmaktadır. Öte Yandan Gururu Kırılan Sinan’sa İntikam Yeminleri Eder…

Öte Yandan İmkânsız Aşkların Adamı Tarık, Gelişmeden Habersiz Zeyno’nun Yolunu Gözler.

Nail’in Gizemli Tavırları Köftecide Dedikodulara Sebep Olur. Seval’i Yakalayan Menteş Onu Kandırmayı Başarır Ve Nail’in Peşine Düşer…

Sevinç Ve Mazhar Gelinlik Provasına Gider. Gelini Düğünden Önce Görmenin Uğursuzluk Getirdiğine İnanan Sevinç’in Korktuğu Başına Gelir.  Kantinde İşler Sarpa Sarınca Reyhan Tezgâhın Başına Geçer. Mazhar’la Mecburen Yan Yana Çalışmak Zorunda Kalır. Ancak Bu Durum Beklenmedik Olaylara Neden Olur.

Tolga Her Ne Kadar Zeyno Şantaj Yaptığı İçin Evlendiğini Söylese De Durumdan Memnun Gibidir. Geceyi Aynı Evde Geçirmeye Karar Veren Yeni Evli Çift, Kendilerini Bekleyen Tatsız Sürprizden Habersizdirler.

Ayşem, Ömer’in De Girdiği Dersin Sınav Sorularını Hazırlamaktadır. Ömer’in İse Bu Sınavdan İyi Not Alması Gerekmektedir. Ayşem, Görevi Ve Aşkı Arasında Sıkışıp Kalır…

0T4A7443

0T4A7464

0T4A7522

0T4A7619

0T4A7755

0T4A7763

0T4A7993

0T4A8096

0T4A8177

0T4A8343

0T4A8347

0T4A8768

0T4A9190

0T4A9275

ayşem zeyno

omer aysem (1)

zemo-aysem-ömer

Editör: TE Bilisim