Büyükşehir’den yeni bir otobüs hattı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kaşüstü’nde bulunan Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yeni bir otobüs hattı daha açtı. Dünya Ticaret Merkezi ile Kanuni Hastanesi arası düzenlenecek belediye otobüs seferleri sabah saat 06.30’da başlayıp, akşam saat 16.00’da sona erecek.

Hasta ve hasta yakınlarına büyük kolaylık sağlayacak otobüs seferleri ayrıca nüfusu her geçen gün artan Kaşüstü bölgesinde oturan vatandaşların ulaşım imkanlarının daha da gelişmesine imkan sağlayacak.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu vatandaşların güvenli ve konforlu seyahat edebilmelerini sağlamak amacıyla bir yandan otobüsleri yenilerken bir yandan da yeni hatlar açtıklarını kaydederek, “Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesine gidecek ve o bölgede oturan vatandaşların ulaşım imkânlarını artırmak için gelen talepler doğrultusunda Dünya Ticaret Merkezi ile Hastane arasında yeni yeni bir hat açarak otobüs seferleri başlattık. Hayırlı olsun. Vatandaşlarımız her şeyin en iyisine ve güzeline layıktır” ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilisim