“BENİ BÖYLE SEV” CUMARTESİ SOHBETLERİ BAŞLIYOR

 TRT1 ekranlarının fenomen dizisi “Beni Böyle Sev”in bir süredir ara verilen Cumartesi sohbetleri yeniden başlıyor.

Dizinin yanın günü yayından bir saat önce sosyal medya üzerinden başlatılan ve dizi oyuncularının katıldığı sohbet programlarına 31 Ocak Cumartesi günü itibariyle yeniden başlanıyor.

Beni Böyle Sev’in bskweb.tv kanalı üzerinden gerçekleştirilen görüntülü sohbet programına her hafta dizinin oyuncularından isimler katılıyor.

Bu hafta yapılacak söyleşiye sürpriz bir isimle başlayacaklarını söyleyen yapımcı Başak Bingüller “Uzun zamandır hem teknik hemde içerik anlamında hazırlık yapıyorduk, artık haftalık canlı sohbet programımızı hayata geçiriyoruz. Oyuncularımız için aşırı bir talep var. Bizde bu talepleri değerlendirip ilk sohbet programını sürpriz bir isimle yapacağız” dedi.

31 Ocak Cumartesi akşam üzeri gerçekleşecek canlı sohbet programının hemen ardından dizinin yeni bölümü ekrana gelecek. Bu süre içinde sosyal medya hesapları üzerinden dizinin etiketlerini ve haftalık sloganlarını paylaşanlar arasında yapılacak seçim sonrası dizi hayranları çeşitli hediyeler kazanacaklar.

BENİ BÖYLE SEV 85.BÖLÜM ÖZET https://www.youtube.com/watch?v=wsnZVyiN7DQ

 Yapım :BSK YAPIM (Çağrı Bingüller – Başak Bingüller)Yönetmen  : Levent TürkanSenaryo                 : Hakan Haksun – Müjdan KayserliYayın Kanalı : TRT 1Yayın Tarihi:31 Ocak  Cumartesi 19.50

Oyuncular : Alper Saldıran (Ömer) – Zeynep Çamcı (Ayşem) - Ozan Osmanpaşaoğlu (Tolga)- Eda Ece (Zeyno)Umut Kurt (Mazhar) – Burcu Altın (Reyhan)- Erdem Akakçe (Haluk) – Bala Atabek (Fahriye)Gülden Dudarık (Aylin) – Deniz Gürzumar (Metin) – Mine Kılıç (Melda) Eren Kurtel (Edip) –Onur Sermik (Ahmet) - Özge Özyalçın (Sevinç) Ve  Zafer Algöz (Menteş)

Ayşem’in işe giderken harçlık bırakması Ömer’in canını sıkar. Ayrıca bütün ev işleri kendisine kalan Ömer, komşu kadınların konuşmalarından rahatsızdır. Ömer’in iş başvurularından da arka arkaya olumsuz haber gelirken Ayşem sınav sonucunu bildirmek için Ömer’i arar.

Fahriye’nin yanına taşınan Reyhan çok mutludur. Mazhar’dan bir teki kendisinde olan eldivenini ister. Mazhar eldiveni bir türlü bulamaz. Öte yandan okulun genelinde bir teftiş olacağı haberi duyulur. Haluk kendisini uzaktan izleyen bir çift gözü fark eder. Esrarengiz bir adam ortalıkta dolaşmaktadır. Üstelik Sevinç’ten aldığı bilgiler “kantinciler” için hiç de iyi olmayacaktır.

Reyhan’ın ailesi ansızın kapıyı çalar… Sevinç, Reyhan’ın annesi ile konuşur ve Mazhar’la Reyhan’ın hayatını cehenneme çevirecek adımı atar.

Gerçekler ortaya çıktığı için özellikle Seval ve Tolga çok mutludur. Seval, Menteş’e minnet duyar. Öte yandan Cevdet sürpriz bir ziyarette bulunur. Menteş’in gözü Cevdet’in üstündedir. Cevdet, Seval ve Tolga’ya ailelerinin hakkı olduğunu düşündüğü yüklü bir miktar para teklif eder.

1 (1)

1 (2)

1 (3)

1 (4)

1 (5)

1 (6)

1 (7)

1 (8)

1 (9)

1 (10)

1 (11)

1 (12)

1 (13)

1 (14)

1 (15)

Editör: TE Bilisim