Trabzon Umut ve Savaşım Derneği ve Aile ve Sosyal Politikalar Derneğiyle birlikte, ‘Anneler Günü’ dolayısıyla Trabzon Huzurevi’ni ziyaret ettiler. Aile ve Sosyal Politikalar Derneği başkanı İsmail KARAİSMAİL, Gülser KARAİSMAİL, Köşk Huzurevi Dernek başkanı Leyla KALAYCI YAVUZ,  Trabzon Umut ve Savaşım Dernek başkanı Dr. Nimet BAKİ, başkan yardımcısı Adil DUMAN, Ercan AKAT, Canan BAYSAKAL 11 Mayıs Anneler Günü’ dolaysıyla Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle tek tek tokalaşıp ellerini öpen Dernek üyeleri “ dualarına ihtiyacımızın olduğu büyüklerimizle beraberliğimizi süsleyen çocuk evlerindeki pırlantalarımızla destek verip dua aldığımıza inandığımız sizlere teşekkür ederiz” deyip çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Trabzon Umut ve Savaşım Dernek başkanı Dr. Nimet BAKİ, Bu güzel yaşlı bakım evinde bu güzel huzurevinde her türlü imkanı her türlü konaklama, dinlenme, spor imkanı sunulmaktadır. Çalışan güler yüzlü personel ve yaşlılar bu ziyaretten çok mutlu olduklarını dile getirdi. Dernek üyelerini karşısında gören yaşlılar, bol bol dua edip çalışmalarında başarılar dilediler. Bu tür ziyaretlerin daha sık ve herkesin daha duyarlı olması konusunda dilekte bulundular.

Yaşlılarımız Anneler Günü’nde de kendilerini unutmadıkları için çok mutlu olduklarını belirttiler. Burada dört öğün yemek ve her türlü ihtiyacımız karşılanıyor sadece sohbete ve muhabbete ihtiyaçları olduğunu bildiren huzurevi sakinlerinin talep ve isteklerini de dinleyen Dernek başkanları her türlü desteğe hazır olduklarını ifade ettiler.

IMG_1237

IMG_1240

IMG_1254

IMG_1267

IMG_1355

Editör: TE Bilisim